Stalkanje na recept

DOK SE NE UVEDU TINDER RECENZIJE: A što bivši partneri govore o vašoj aktualnoj ljubavi

Nika Kovačić
04.06.2023.

Bacite oko na bivše (i kako se danas vaš partner odnosi prema njima) jer tako će uskoro tretirati i vas!

Blizanci

Surfali ste netom, jeli čokoladu, mačka vam je skočila na miša i hopla, slučajno ste otvorili Facebook profil bivše/g. (U redu, nemojte se sramiti, svi mi malo špijuniramo.). Nakon prvotne zbunjenosti malo ste i uvrijeđeni. Vaš partner ima definitivno svoj tip, a fura s vama samo zato jer se uklapate u model? Bez brzanja, molim. Možda je vaša plava kovrčava kosa doista bilo to što ih je privuklo na prvu loptu, ali to što se događalo među vama kad vas je bolje upoznao je ono što vas i drži skupa. I sve dok vaš partner ima tu potrebu da vas upozna iznutra, ne brinite zbog toga što imate blizanca.

Upomoć! Sweet, but Psycho!

Da, u pravu ste. Ovo nije samo crvena zastava! Ovo je uzbuna za opću opasnost i vatromet i tsunami u isto vrijeme koji su tu samo da vas upozore. Jer, ako u njegovom životu postoji i jedan ili više bivših partnera koji su bijesne ko furije i rafalno ih strijeljaju (verbalno naravno), a nemaju službenu dijagnozu, vjerojatno postoji dobar razlog da se tako ponašaju. I zato, na vašem mjestu bismo dobro otvorili oči, ispitali povijest i ako doista postoje dokazi za gadovito ponašanje, pokupili krpice i zauvijek napustili tu vezu.

Foto: Unsplash

Hm… Pa tu nema bivših!

Nemojte se čuditi. Pa i dečko od Taylor Swift je prije ulaska u vezu s pjevačicom bio neiskusan. Uostalom, neki pojedinci u pubertet ulaze tek negdje u kasnim tridesetima, pa nije neobično što možete naletjeti na nekoga u dvadesetima tko i nema ljubavnu prošlost. Pa to nije nužno nešto loše, jer to znači da ga možete oblikovati po volji. Šala mala. Loša je malčice možda ta informacija što ćete na početku malo morati i navigirati vezu. No, ako ste za malo treninga, držimo vam fige. Možda učenik nadmaši učitelja!

OMG! Pa oni su još uvijek najbolji frendovi!

Ako ćemo iskreno, puno je bolje da je vaš partner sa svojim bivšima ostao u dobrim odnosima nego da se preselio u novi grad. No, ako ste pomalo nervozni zbog tog odnosa, u potpunosti vas razumijemo, no ima načina da ispitate situaciju i bez toga da zovete njegove najbolje frendove i molite ih neka vam odaju jesu li i dalje potajno zaljubljeni u svoje bivše. Evo kako! Obratite pažnju na to kako se bivši odnose prema vama. Ako im je drago kada vas sretnu, ne ignoriraju vas i lijepo možete razmijeniti dvije tri riječi, sve je u redu. No, ukoliko su hladni, ne fermaju vas ni pet posto, to je znak da još uvijek nešto osjećaju prema svojoj prošlosti.

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitaj više

Kada malo vježbanja donosi puno

Ako ste kao ja i tek ste u zrelijoj dobi krenule vježbati ili ste neredovite, ne brinite – ima nade za nas sportske zabušantice. Zašto se ne bismo trebale opterećivati količinom zahtjevnih treninga potvrđuje znanstvena studija, a ponekad je zaista lijepo imati takav dokaz ‘u džepu’.

Ostanite budni, ostanite budni!

Znamo, ovo pitanje nije od prevelike važnosti, no čovjeka veseli saznati odgovore na vječne zagonetke. Evo što kažu neurolozi o našoj velikoj ljubavi prema spavanju na kauču

Prokletstvo prve noći

Ukleti hotel, podzemne vode ili preglasni susjedi? Pokušajte se sjetiti kada ste zadnji put dobro usnuli na novoj lokaciji. Ako nađete odgovor za manje od 10 sekundi, slobodno produžite dalje jer ovaj članak nije za vas.

Rain on me!

Jesmo li postali obične žrtve pop kulture i fotogeničnih scena ili ima nešto u basu kiše što nema ni na najboljim katarzičnim koncertima? Evo što kaže znanost, a što moj dečko?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.