NESTALNI TIPOVI: 5 filmskih prijedloga ako vas muči ghosting

Lena Ivanović
17.12.2023.

Svaka čast božićnim filmovima, no vas i dalje opsjeda zašto vas se netko nije javio? Imamo listu filmova koji će vas utješiti ili vam preusmjeriti misli na neke druge staze. Iako, nitko ne tvrdi da je pokvareni vremenski stroj ispričnica za nejavljanje…

BENJAMIN BUTTON Svaka čast Bradovim maskama, no poruka je jedna, svaka žena u životu naleti na pedofila i nedoraslog dječaka, a vrijeme kada s njim možete suvislo pričati i voditi ljubav se može brojati u sekundama.

VJEČNI SJAJ NEPOBJEDIVOG UMA Idealno za one koji su bili zajedno pa su prekinuli, a probali bi ponovo, no muče ih bolna sjećanja. Tko će bolje proći? Kate Winslet koja je odlučila iz glave izbrisati sve uspomene, ili Jim Carrey koji bi neka sjećanja ipak zadržao?

POVRATAK U BUDUĆNOST Svaka čast vremenskom stroju koji ide na Coca-Colu no koja bi se majka voljela naći u nezgodnoj situaciji pa da se zaljubi u vlastita sina?! A ne želimo ni pomisliti što bi bilo s nama da nam se mama i tata nisu poseksali.

DONNIE DARKO Nikad vam ne bismo savjetovali da furate s emotivno nestabilnim tinejdžerom koji priča sa zečevima, osim ako ne želite provjeriti kakav je život u paralelnom svemiru. Sad si mrtva, ili zapravo nisi? Mrtav je vaš dragi! A još da netko i glumcima objasni o čemu je film.

KUĆA NA JEZERU Oni se nisu nikada sreli, jer Sandra Bullock živi u 2006., a frustrirani arhitekt, s kojim se dopisuje preko poštanskog sandučića (procjep u vremenu) – Keanu Reeves u 2004. I? Što je to čudno? Pa mi poznajemo masu zaostalih tipova!

Pročitaj više

PRISTAJETE LI NA MRVICE?

U svijetu suvremenog dejtanja, neki ljubav dobivaju na kapaljku. Kako prekinuti začarani krug?

Srce na dlanu

Je li moguće da je moj bivši, poznat i kao serijski prevarant koji mi je slomio srce, bolje nanjušio recept za sretan život od mene i njegovih dvanaest bivših?

blurred lines

Kad govorimo o monogamiji u romantičnim odnosima, prijevara je uvijek imala fizički predznak. No što bi bilo i koliko je ozbiljno emocionalno varanje, gdje je tjelesna komponenta isključena?

Otišao je u dućan...

Upozorenje: Svečano obećavamo da se više nećemo baviti razlozima zašto vas je netko ghostao, ali dobro će nam doći koja rečenica o tome što biste mogli napraviti za sebe

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.