‘A DAY IN LEO’: Marc Cain predstavio novu kolekciju povodom 50. rođendana!

Nika Kovačić
25.09.2023.

Renomirani njemački brend Marc Cain ekskluzivno je predstavio novu capsule kolekciju, koja je ujedno i poklon kupcima povodom 50. rođendana brenda!

Kolekcija je prikazana u Marc Cain trgovini u Zagrebu gdje su brojni uzvanici imali priliku vidjeti trendi komade koje je brend kreirao isključivo povodom velikog rođendana. Kolekcija reflektira DNK brenda pri čemu je fokus na stručnoj izradi pletiva, onome po čemu je Marc Cain i poznat, te popularnom leopard uzorku. Osim 50 artikala idealnih za jutarnje vježbanje, dan u uredu i večernje izlaske, mogu se pronaći i modni dodaci kao što su torbe, cipele i šalovi. Pokriveni su različiti stilovi, od sportskog, elegantnog pa do ležernog, a capsule kolekciju obilježava i jedinstveni slogan „A day in leo“. Detalj koji posebno ističe cijelu kolekciju je jedinstveni logotip s izgledom mjerne trake, kreiran isključivo za 50. obljetnicu. On je element koji povezuje sve kampanje vezane uz rođendan te je usklađen s prepoznatljivim Marc Cain logotipom.

U središtu pozornosti bile su brojne poznate osobe koje su s oduševljenjem pregledale kolekciju i uživale u opuštenoj atmosferi – Tara Thaller, Jelena Glišić, Petra Kraljev, Petra Kurtela, Dorin Zelenika, Edina Pršić Babić i mnogi drugi. Također, iz Njemačke su se pridružili generalni direktori Marc Caina, Diana Brajković i Dirk Buscher te Mirella Silić, Trademarketing Manager. Svi prisutni uživali su u slasnim delicijama i ugodnoj glazbi za koju su se pobrinule DJ Kiki i DJ Lana G. Posebno iznenađenje bila je kutija s velikom mašnom iz koje su izletjeli crni baloni, a unutar nje je, baš za pravu proslavu rođendana, bila ukusna torta u kojoj su svi uživali!

„Dobar dan svima i hvala vam na dolasku. Drago mi je da ste s nama i da zajedno možemo proslaviti ovaj okrugli rođendan Marc Caina. Ove godine brend slavi velikih 50 godina, a mi smo s njima 31 godinu. Zahvaljujem Marc Cainu na predivnoj suradnji svih ovih godina, a nakon toliko godina poslovanja poslovni odnosi prerastu u prijateljstvo i u obitelj. Hvala vam na tome.“, izjavila je Radmila Gostrec, general manager Marc Cain storea Zagreb.

Marc Cain ima 141 trgovinu širom svijeta, a da brend prati trendove može se vidjeti i u ovoj capsule kolekciji. Najviše se ističu haljine, odijela, pletiva, torbe, cipele i šalovi, a sve naravno u upečatljivom leopard uzorku! Posjetitelji su tako mogli uz pomoć stilistice Ivane Pavić naučiti kako najbolje iskombinirati sve komade i kreirati odličan outfit!

Pročitaj više

Kada bi vas netko pitao da navedete tri stvari koje vas podsjećaju na ljeto, koje bi to bile? Za jednu smo sigurni – omiljeni SPF. Da, to je taj miris koji nas odmah teleportira na omiljenu plažu i budi u nama neopisiv osjećaj bezbrižnosti. Iako nam je vjerna pratnja u ljetnim mjesecima, SPF je i blizak prijatelj s kojim se družimo tijekom cijele godine.

Oba sastojka nalaze se u najnovijoj Avon Anew Renewal Power kremi. Zahvaljujući njima ova dnevna i noćna krema obnavlja milijune ćelija kože, potiče dvostruko povećanje nivoa kolagena i čini kožu hidratiziranom.

Influencerica i vizažistica Anita Šavuk pokrenula je inspirativnu edukativnu seriju radionica pod naslovom “Našminkaj samu sebe – Ljepota bez kompromisa – postani svoj majstor”. U suradnji s renomiranim brendovima poput Nivea, Aura, Cedevita i Akademija Kallos, cilj programa je osposobiti žene da usavrše vještine šminkanja za svakodnevne i posebne prilike.

Hrvatski startup Hypefy dominirao među najinovativnijim europskim startupima

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.