Oglašavanje

porilookAdmin
07.03.2023.

Brojke i slova 2.800.000.000 rezultata za riječ MOOD u samo 0,41 sekundi na webu, a čak 128 milijuna hashtagova na Instagramu? Čini se da je online community u velikoj potrazi za tim neuhvatljivim osjećajem koji naoko izmiče opisima, ali itekako nam je važan jer nas definira.   Uostalom, to nam je bio i glavni cilj […]

Brojke i slova

2.800.000.000 rezultata za riječ MOOD u samo 0,41 sekundi na webu, a čak 128 milijuna hashtagova na Instagramu? Čini se da je online community u velikoj potrazi za tim neuhvatljivim osjećajem koji naoko izmiče opisima, ali itekako nam je važan jer nas definira.  

Uostalom, to nam je bio i glavni cilj – stvoriti mjesto za autorske i autentične priče ispričane u prvom licu koje su nam važne, bilo da je riječ o analitičkim tekstovima, kolumnama, podcast ili audio formatima, mini izložbama, modnim revijama ili dijalogu na društvenim mrežama i susretima uživo.

Sinergija

Želite li ispričati dobru priču, doprijeti do čitatelja, doznati cijene oglasnih formata i mogućnosti oglašavanja ili možda dobiti savjet kako izaći iz okvira, slobodno nam se obratite.

Kontakti:
info@mood.hr

Pročitaj više

Atrij Muzeja grada Zagreba će u srijedu, 17. srpnja postati mjesto koje će pomiješati književnost i glazbu.

Zaustavite Zemlju, silazim!

Svi mi ponekad poput Taylor Swift imamo potrebu pobjeći od svijeta i pronaći utočite u svijetu mašte. No je li bijeg valjan način suočavanja s razočaranjem i frustracijom? I ne manje bitno, rješava li bijeg išta kada će nas isti problemi koje smo ostavili iza sebe čekati kad se vratimo? Norveški istraživači sa Sveučilišta Oslo imaju odgovor.

Moć u tuđim rukama

Anne Hathaway navodno ne vjeruje u nastavak filma Vrag nosi Pradu 2, no mi se ne bismo igrali s vragom

Mlada žena i udaljeni otok

Svjetskom premijerom novog filma bosansko – hercegovačkog redatelja Danisa Tanovića „Nakon ljeta“ bit će otvoren 30. Sarajevo Film Festival.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.