ANEW PLATINUM LIFT&TIGHTEN: Serum za blistav sjaj zrele kože

Nika Kovačić
22.10.2023.

Kako zrelijoj koži dati mladalački izgled, onaj sjaj, energiju i blistavost? Ljepota žene u pedesetim godinama znači da se ona osjeća odlično u svojoj koži i da odiše odmjerenošću i samopouzdanjem. I lice joj je blistavo – što znači da sigurno koristi i neki odličan preparat koji briše godine s njenog lica, a nju čini energičnom i gracioznom. Možda je to baš novi Avon Platinum Lift&Tighten serum!

Upravo iz laboratorija kompanije Avon stiže novi Anew Platinum Lift&Tighten serum zahvaljujući čijoj inovativnoj formuli koža lica za vrlo kratko vrijeme postaje osvježena, zategnuta i hidratizirana.

Glavni sastojak je nagrađivani Protinol koji poboljšava proizvodnju dvostrukog kolagena, a biopolimeri momentalno daju koži zategnut izgled koji traje tijekom cijelog dana. Ali ono što je najvažnije – efekt nije kratkotrajan. Nakon samo tjedan dana redovnog korištenja, postiže se zaglađen izgled finih linija, a za dva tjedna definiraju se konture lica!*


Namijenjen je svim ženama koje imaju 55+ godina i žele dodatnu čvrstoću i sjaj kože, a za optimalne rezultate preporučuje se kombinacija seruma i Anew Platinum dnevne i noćne kreme.


Kako se koristi? Nanesite kap seruma prije kreme na lice i vrat. I pustite da platinasta magija učini svoje!
Pozdravite se sa sitnim borama i umornim izgledom  – naručite novi Anew Platinum Lift&Tighten serum koji je dostupan u Avonovom katalogu.

*Odnosi se na osjećaj na površini kože, na temelju istraživanja potrošača sa 132 sudionika

Pročitaj više

Široj javnosti poznatiji kao suzdržani, ali precizni član žirija Supertalent, Davor Bilman nam otkriva drugu stranu medalje – strastvenog edukatora u svijetu prodaje, komunikacije i liderstva čija je specijalnost ‘čitanje’ ljudi. Kombinirajući više od 30 godina iskustva u poslovanju/prodaji, 19-godišnje iskustvo u korporativnoj obuci i strast za znanjem, učenjem i poučavanjem najnovija misija, ovog diplomiranog ekonomista je Business & lifestyle festival u Šibeniku, od 16. do 18. svibnja koji obećava otkriti ključne vještine poslovnih i životnih uspjeha.

Proljeće i topli dani su napokon stigli, a time i novi trendovi u modnom svijetu. To je vrijeme preobražaja, kada se priroda budi iz zimskog sna i preplavljuje nas novom energijom i svježinom. Slično tome, moda doživljava svoje vlastite promjene i novitete, donoseći inspiraciju i nove modne izazove. Proljetni modni trendovi često slave živopisne boje, cvjetne uzorke i lepršave materijale. Upravo u ovom duhu, Guess je pripremio svoju proljetnu kolekciju koja odiše svježinom i ženstvenošću. Kroz haljine koje su istovremeno elegantne i udobne, Guess nas poziva da zaronimo u svijet proljetne mode i osjećamo se najbolje do sada!

Replay kao glavni sponzor na Rolex Monte Carlo Mastersu 2024.

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.