Kviz: samo 1 pitanje

AVON NAGRADNI NATJEČAJ: Osvojite Anew Renewal Power serum za njegu cijelog lica

Aleksandra Orlić
18.05.2023.

Samo jedan točan odgovor dijeli vas od svježe, blistave i hidratizirane kože lica. Znate li ga?

Kao i kod drugih proizvoda za njegu iz kolekcije Anew, Protinol™ je glavni sastojak Anew Renewal Power seruma za njegu cijelog lica koji se savršeno slaže s Anew Renewal Power kremom za područje oko očiju. Primarna funkcija ovog sastojka je poticanje proizvodnje dva tipa kolagena koji koži pružaju primjetnu punoću, volumen i čvrstinu.

Uz kolagen tipa I za kožu je važan i kolagen tipa III, najzastupljeniji u bebinoj koži. Protinol pomaže u jačanju i hidrataciji kože, a vašem licu pruža efekt iznimno glatke, punije i čvršće kože vraćajući sat unatrag i osmijeh na lice! Od trenutka kada je predstavljen na tržištu u koliko je primjeraka prodan ovaj proizvod koji obožavaju žene diljem svijeta?

Pravila kreativnog natječaja.

Vaš odgovor čekamo do 11. lipnja 2023. godine.

Pročitaj više

Široj javnosti poznatiji kao suzdržani, ali precizni član žirija Supertalent, Davor Bilman nam otkriva drugu stranu medalje – strastvenog edukatora u svijetu prodaje, komunikacije i liderstva čija je specijalnost ‘čitanje’ ljudi. Kombinirajući više od 30 godina iskustva u poslovanju/prodaji, 19-godišnje iskustvo u korporativnoj obuci i strast za znanjem, učenjem i poučavanjem najnovija misija, ovog diplomiranog ekonomista je Business & lifestyle festival u Šibeniku, od 16. do 18. svibnja koji obećava otkriti ključne vještine poslovnih i životnih uspjeha.

Proljeće i topli dani su napokon stigli, a time i novi trendovi u modnom svijetu. To je vrijeme preobražaja, kada se priroda budi iz zimskog sna i preplavljuje nas novom energijom i svježinom. Slično tome, moda doživljava svoje vlastite promjene i novitete, donoseći inspiraciju i nove modne izazove. Proljetni modni trendovi često slave živopisne boje, cvjetne uzorke i lepršave materijale. Upravo u ovom duhu, Guess je pripremio svoju proljetnu kolekciju koja odiše svježinom i ženstvenošću. Kroz haljine koje su istovremeno elegantne i udobne, Guess nas poziva da zaronimo u svijet proljetne mode i osjećamo se najbolje do sada!

Replay kao glavni sponzor na Rolex Monte Carlo Mastersu 2024.

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.