Douglas DBC kartica donosi novu dimenziju uživanja u shoppingu

Nika Kovačić
16.07.2023.

Postanite član Douglas DBC kartice već danas i budite dio ove ekskluzivne priče o ljepoti

Kao vodeći lanac parfumerija na europskom tržištu, Douglas uvijek pruža dodanu vrijednost za svoje kupce. Dok istovremeno istražujete svijet ljepote koji Douglas nudi, uz Douglas Beauty Card program vjernosti imate priliku otključati ekskluzivne beauty pogodnosti i uživati u brojnim povlasticama i uštedama.

Registracija u Douglas Beauty Club je jednostavna i potpuno besplatna. Možete se registrirati putem online prijavnice na službenoj Douglas web stranici ili posjetiti svoju najdražu Douglas parfumeriju. Zahvaljujući DBC kartici, članovi ostvaruju dodatne pogodnosti prilikom svake kupovine putem internetske trgovine, Douglas aplikacije ili u nekoj od Douglas poslovnica. Bez obzira na to kako preferirate shoppingirati – online ili osobno, u Douglasu ćete uvijek biti nagrađeni za vjernost.

Prilikom svake kupovine u Douglas parfumerijama, članovi Douglas Beauty Card ostvaruju dodatni popust od 2%, 3% ili čak 5%, a ovisno o potrošenom iznosu.  Prilikom svake internetske kupovine ili kupovine putem Douglas aplikacije, članovi Douglas Beauty Card ostvaruju još i više te osiguravaju dodatni popust od 3%, 4% ili čak 6%, a ovisno o potrošenom iznosu. Douglas uvijek pruža premium iskustvo kupovine bez kompromisa na kvalitetu i omogućuje članovima da štede prilikom kupnje svojih omiljenih proizvoda.

Ekskluzivni popusti su još jedna od pogodnosti koja očekuje članove DBC kluba, koji će vas motivirati da istražite nove proizvode i eksperimentirate s različitim beauty stilovima. Uđite u ovu jedinstvenu beauty priču i otključajte nevjerojatne pogodnosti uz Douglas Beauty Card program vjernosti. Sada je vrijeme da vaša ljepota bude nagrađena na pravi način!

Saznaj više na douglas.hr.

Pročitaj više

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Mashroom Store blagdansko druženje

Uz inspiraciju i par ključnih detalja Pariški chic i luksuz nadohvat su ruke i u domaćem dizajnu interijera

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.