GIVEAWAY

FEELING GREEN: Erborian Super Serum Bamboo, šifra za svjež i blistav ten!

Aleksandra Orlić
06.03.2023.

Čestitamo, upravo ste sletjeli na kreativni natječaj WHAT COLOR IS YOUR MOOD. Zelena je boja vašeg trenutnog osjećaja. Sada joj smislite neko kreativno ime i osvojite De’Longhi Fancy collection set čaša

Kažu da je na početku svih dobrih priča prije svega bio osjećaj ili, ako ćemo online rječnikom – dogodio se onaj poseban ‘klik’. Pa zašto onda ne bismo krenuli redom – od boja i feelinga. Ispred vas se nalaze najljepše boje koje označavaju cijelu paletu nijansi i osjećaja – od onih maglovitih, nedefiniranih, kompliciranih, ali tako slatkih preko neonskih paleta za koje vam trebaju sunčane naočale do onih zagasitih, zrelih, a tako snažnih. No vi ste odabrali upravo zelenu.

KAKO SUDJELOVATI?

Nazovite svoj poseban zelenkasti osjećaj posebnim imenom (dajte mašti krila, u obzir dolaze i nove riječi, kovanice i najneobičnije kombinacije) i možda baš vi osvojite Erborian Super Serum Bamboo.

O POKLONU

SUPER SERUM BAMBOO, obogaćen hijaluronskom kiselinom, intenzivno i dugotrajno vlaži kožu te pruža cjelodnevni osjećaj ugode. Koža je hidratizirana i tonirana, a ten izgleda svježe i blistavo. Super serum u dodiru s kožom se odmah pretvara u zadivljujuću teksturu nalik vodi. Upoznajte super moć korejskih korijena: 80% ekstrakta bambusa, 90% sastojaka prirodnog porijekla.

Pravila kreativnog natječaja: ‘What Color is Your Mood’.

Vaš odgovor čekamo do 22. ožujka 2023.

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.