GIVEAWAY

FEELING RED: Osvojite Erborian Super Serum Ginseng i otkrijte zašto ginseng zovu čudesnom biljkom

Aleksandra Orlić
06.03.2023.

Čestitamo, upravo ste sletjeli na kreativni natječaj WHAT COLOR IS YOUR MOOD. Crvena je boja vašeg trenutnog osjećaja. Sada joj smislite neko kreativno ime i osvojite Erborian Super Serum Yuza

Kažu da je na početku svih dobrih priča prije svega bio osjećaj ili, ako ćemo online rječnikom – dogodio se onaj poseban ‘klik’. Pa zašto onda ne bismo krenuli redom – od boja i feelinga. Ispred vas se nalaze najljepše boje koje označavaju cijelu paletu nijansi i osjećaja – od onih maglovitih, nedefiniranih, kompliciranih, ali tako slatkih preko neonskih paleta za koje vam trebaju sunčane naočale do onih zagasitih, zrelih, a tako snažnih. No vi ste odabrali upravo crvenu.

KAKO SUDJELOVATI?

Nazovite svoj crvenkasti osjećaj posebnim imenom (dajte mašti krila, u obzir dolaze i nove riječi, kovanice i najneobičnije kombinacije) i možda baš vi osvojite Erborian Super Serum Ginseng.

O POKLONU

SUPER SERUM GINSENG pomaže smanjiti pojavu bora i finih linija zaglađujući i zatežući kožu. Kombinacijom kompleksa ginsenga i peptida koža postaje glađa i podatnija. Tekstura ovog seruma je ugodna na dodir i obavija kožu velom ugode. Upoznajte super moć korejskih korijena: 80% ekstrakta ginsenga, 90% sastojaka prirodnog porijekla.

Pravila kreativnog natječaja: ‘What Color is Your Mood’.

Vaš odgovor čekamo do 22. ožujka 2023.

Pročitaj više

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Mashroom Store blagdansko druženje

Uz inspiraciju i par ključnih detalja Pariški chic i luksuz nadohvat su ruke i u domaćem dizajnu interijera

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.