GIVEAWAY

FEELING ORANGE: Nagradite svoju kožu ekstra dozom energije i sjaja te osvojite Erborian Super Serum Red Pepper

Aleksandra Orlić
06.03.2023.

Čestitamo, upravo ste sletjeli na kreativni natječaj WHAT COLOR IS YOUR MOOD. Narančasta je boja vašeg trenutnog osjećaja. Sada joj smislite neko kreativno ime i osvojite Erborian Super Serum Red Pepper

Kažu da je na početku svih dobrih priča prije svega bio osjećaj ili, ako ćemo online rječnikom – dogodio se onaj poseban ‘klik’. Pa zašto onda ne bismo krenuli redom – od boja i feelinga. Ispred vas se nalaze najljepše boje koje označavaju cijelu paletu nijansi i osjećaja – od onih maglovitih, nedefiniranih, kompliciranih, ali tako slatkih preko neonskih paleta za koje vam trebaju sunčane naočale do onih zagasitih, zrelih, a tako snažnih. No vi ste odabrali upravo narančastu.

KAKO SUDJELOVATI?

Nazovite svoj narančasti osjećaj posebnim imenom (dajte mašti krila, u obzir dolaze i nove riječi, kovanice i najneobičnije kombinacije) i možda baš vi osvojite Erborian Super Serum Red Pepper.

O POKLONU

SUPER SERUM RED PEPPER jača kožu i poboljšava njezin prirodni sjaj. Sadrži prirodne sastojke za piling koji djeluju na površinu kože te čine ten ujednačenijim i blistavijim. Super serum lagane tekuće teksture osigurava da koža ponovno bude puna energije – okrijepljena i zdravog sjaja! Upoznajte super moć korejskih korijena: 80% ekstrakta čilija, 90% sastojaka prirodnog porijekla.

Pravila kreativnog natječaja ‘What Color is Your Mood’.

Vaš odgovor čekamo do 22. ožujka 2023.

Pročitaj više

Široj javnosti poznatiji kao suzdržani, ali precizni član žirija Supertalent, Davor Bilman nam otkriva drugu stranu medalje – strastvenog edukatora u svijetu prodaje, komunikacije i liderstva čija je specijalnost ‘čitanje’ ljudi. Kombinirajući više od 30 godina iskustva u poslovanju/prodaji, 19-godišnje iskustvo u korporativnoj obuci i strast za znanjem, učenjem i poučavanjem najnovija misija, ovog diplomiranog ekonomista je Business & lifestyle festival u Šibeniku, od 16. do 18. svibnja koji obećava otkriti ključne vještine poslovnih i životnih uspjeha.

Proljeće i topli dani su napokon stigli, a time i novi trendovi u modnom svijetu. To je vrijeme preobražaja, kada se priroda budi iz zimskog sna i preplavljuje nas novom energijom i svježinom. Slično tome, moda doživljava svoje vlastite promjene i novitete, donoseći inspiraciju i nove modne izazove. Proljetni modni trendovi često slave živopisne boje, cvjetne uzorke i lepršave materijale. Upravo u ovom duhu, Guess je pripremio svoju proljetnu kolekciju koja odiše svježinom i ženstvenošću. Kroz haljine koje su istovremeno elegantne i udobne, Guess nas poziva da zaronimo u svijet proljetne mode i osjećamo se najbolje do sada!

Replay kao glavni sponzor na Rolex Monte Carlo Mastersu 2024.

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.