GIVEAWAY

FEELING YELLOW: Upoznajte moć korejskih korijena i osvojite Erborian Super Serum Yuza

Aleksandra Orlić
06.03.2023.

Čestitamo, upravo ste sletjeli na kreativni natječaj WHAT COLOR IS YOUR MOOD. Žuta je boja vašeg trenutnog osjećaja. Sada joj smislite neko kreativno ime i osvojite Erborian Super Serum Yuza

Kažu da je na početku svih dobrih priča prije svega bio osjećaj ili, ako ćemo online rječnikom – dogodio se onaj poseban ‘klik’. Pa zašto onda ne bismo krenuli redom – od boja i feelinga. Ispred vas se nalaze najljepše boje koje označavaju cijelu paletu nijansi i osjećaja – od onih maglovitih, nedefiniranih, kompliciranih, ali tako slatkih preko neonskih paleta za koje vam trebaju sunčane naočale do onih zagasitih, zrelih, a tako snažnih. No vi ste odabrali upravo žutu.

KAKO SUDJELOVATI?

Nazovite svoj žućkasti osjećaj posebnim imenom (dajte mašti krila, u obzir dolaze i nove riječi, kovanice i najneobičnije kombinacije) i možda baš vi osvojite Erborian Super Serum Yuza.

O POKLONU

SUPER SERUM YUZA, obogaćen antioksidansom vitaminom C, suptilno njeguje kožu. Serum ultra lagane teksture, koja podsjeća na svježe cijeđeni sok od yuzua, njeguje i štiti kožu od isušivanja, a pritom joj pomaže u zaštiti od vanjskih štetnih čimbenika. Upoznajte super moć korejskih korijena: 80% ekstrakta yuzua, 90% sastojaka prirodnog porijekla.

Pravila kreativnog natječaja: ‘What Color is Your Mood’.

Vaš odgovor čekamo do 22. ožujka 2023.

Pročitaj više

Kada bi vas netko pitao da navedete tri stvari koje vas podsjećaju na ljeto, koje bi to bile? Za jednu smo sigurni – omiljeni SPF. Da, to je taj miris koji nas odmah teleportira na omiljenu plažu i budi u nama neopisiv osjećaj bezbrižnosti. Iako nam je vjerna pratnja u ljetnim mjesecima, SPF je i blizak prijatelj s kojim se družimo tijekom cijele godine.

Oba sastojka nalaze se u najnovijoj Avon Anew Renewal Power kremi. Zahvaljujući njima ova dnevna i noćna krema obnavlja milijune ćelija kože, potiče dvostruko povećanje nivoa kolagena i čini kožu hidratiziranom.

Influencerica i vizažistica Anita Šavuk pokrenula je inspirativnu edukativnu seriju radionica pod naslovom “Našminkaj samu sebe – Ljepota bez kompromisa – postani svoj majstor”. U suradnji s renomiranim brendovima poput Nivea, Aura, Cedevita i Akademija Kallos, cilj programa je osposobiti žene da usavrše vještine šminkanja za svakodnevne i posebne prilike.

Hrvatski startup Hypefy dominirao među najinovativnijim europskim startupima

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.