GIVEAWAY

FEELING PURPLE: Dajte curi prave Högl ljubičaste cipele s potpeticom Boulevard 70 i osvojit će svijet!

Aleksandra Orlić
06.03.2023.

Čestitamo, upravo ste sletjeli na kreativni natječaj WHAT COLOR IS YOUR MOOD. Ljubičasta je boja vašeg trenutnog osjećaja. Sada joj smislite neko kreativno ime i osvojite Högl ljubičaste cipele s potpeticom Boulevard 70

Kažu da je na početku svih dobrih priča prije svega bio osjećaj ili, ako ćemo online rječnikom – dogodio se onaj poseban ‘klik’. Pa zašto onda ne bismo krenuli redom – od boja i feelinga. Ispred vas se nalaze najljepše boje koje označavaju cijelu paletu nijansi i osjećaja – od onih maglovitih, nedefiniranih, kompliciranih, ali tako slatkih preko neonskih paleta za koje vam trebaju sunčane naočale do onih zagasitih, zrelih, a tako snažnih. No vi ste odabrali upravo ljubičastu.

KAKO SUDJELOVATI?

Nazovite svoj ljubičanstveni osjećaj posebnim imenom (dajte mašti krila, u obzir dolaze i nove riječi, kovanice i najneobičnije kombinacije) i možda baš vi osvojite Högl ljubičaste cipele s potpeticom Boulevard 70.

O POKLONU

Ljubičaste cipele od brušene kože brenda Högl zasigurno neće proći nezamijećeno jer ispunjavaju dva važna zahtjeva – savršeno zrcale ženski duh, snagu i stilsku odvažnost, a odlikuje ih i iznimna udobnost. Izrađene su u Europi na održiv način i svakoj kombinaciji dodaju elegantan dašak ljetnog šika. Ovosezonska paleta boja kreće se od nježnih pastelnih do upečatljivih jarkih boja.

Pravila kreativnog natječaja ‘What Color is Your Mood’.

Vaš odgovor čekamo do 22. ožujka 2023. godine.

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.