KOZMETIKA AFRODITA: Upoznajte peptidno čudo za pomlađivanje kože

Nika Kovačić
17.11.2023.

Na zapaženom medijskom događaju u Zagrebu Kozmetika Afrodita ponovno je oduševila odabrane goste. Predstavila je najnoviji kozmetički proizvod u asortimanu marke Afrodita Cosmetics – novu liniju njege lica 5 PEPTIDE LIFT koja se temelji na trenutačno „najpopularnijoj komponenti” u kozmetičkoj industriji – PEPTIDIMA.

Kao što je objasnila voditeljica razvojnih laboratorija u Kozmetici Afrodita Martina Malekovič, dipl. ing. kemijske tehnologije, proizvodi s peptidima su zbog iznimnog potencijala trenutačno najveći trend u kozmetici. Djeluju ciljano, na točno određeno mjesto, odnosno proces u koži, s učinkom liftinga, protiv bora, pri posvjetljivanju ili smirivanju kože. Pritom, sasvim točno oponašaju prirodne mehanizme djelovanja kože i ponašaju se kao da su svojstveni koži. Zato ih koža vrlo dobro prihvaća bez obzira na tip ili stanje. Linija 5 PEPTIDE LIFT razvijena je kao odgovor na uvijek aktualno zanimanje korisnica za najučinkovitijim proizvodima za pomlađivanje i korekciju bora i predstavlja peptidno čudo za mladolik izgled.

Glavni aktivni sastojak linije 5 PEPTIDE LIFT kombinacija je pet visokoučinkovitih peptida koji djeluju na glavne molekule u koži, one koje osiguravaju elastičnost, čvrstoću i lifting kože. Proizvodi imaju dvostruki učinak: FACE LIFTING za vidljivo napetiju, podignutu i čvrstu kožu te ANTI AGE utjecaj na kožu koji se odražava manjom dubinom i vidljivošću borica, poboljšanim tonusom i strukturom kože te ojačanom kožnom barijerom.

Četiri proizvoda: LIFTING SERUM, HIDRATANTNA i HRANJIVA ULTRA-LIFTING KREMA te KREMA ZA PODRUČJE OKO OČIJU obećavaju iznimno dobre rezultate jer se koža koja stari počinje ponašati kao mlada: nastanak bora može se smanjiti do čak 44 %. Sva četiri proizvoda dermatološki su testirana i prikladna za vegane, a namijenjena su korisnicama nakon 30. godine starosti.

Pozvani predstavnici medija, influenceri i poslovni partneri Kozmetike Afrodita bili su oduševljeni predstavljanjem ove linije, a veliko zanimanje pobudila je i krema za područje oko očiju. Ona je, osim peptidima, obogaćena i kofeinom, ekstraktima ledenog vina i amazonskog drveta cekropije te uljem šipka. Rješava tri glavna problema povezana s područjem oko očiju: tamne krugove, bore i podbuhlost. Uklanja umoran pogled te ugodno osvježava i zaglađuje kožu oko očiju.

Linija 5 PEPTIDE LIFT već je dostupna u svim drogerijama Dm, Bipa, Mueller, Nama i Intersparu, u Afroditinoj web-prodavaonici: webshop.afroditacosmetics.com te 3 Afrodita shopa u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center).

Svi prisutni složili su se da će zbog elegantnog pakiranja, laganih, mirisnih i brzo upijajućih tekstura, a ponajprije učinkovitih formulacija, vrlo rado koristiti proizvode 5 PEPTIDE LIFT.

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.