MODNI SPOJ KOJI ODUŠEVLJAVA – Högl i XD Xenia Design

Nika Kovačić
30.10.2023.

U Ilici 12, omiljenoj adresi svih poklonica dobrih cipela, održala se modna revija aktualne kolekcije cipela Högl uz posebnog gosta – glasoviti brend XD Xenia Design dizajnerice Ksenije Vrbanić.

Modni spoj Högla i XD Xenia Designa pokazao se kao savršen odabir i oduševio brojne goste. Vješta i dražesna Antonija Ćosić vodila je program i osvojila publiku svojom vedrom i pozitivnom energijom. Posebnu notu dobroj atmosferi dodali su glazbeni gosti flamenco pjevačica Nina Ćorić i višestruko nagrađivani glazbenik, skladatelj i producent Mario Rašić. Nina i Mario uspješno surađuju na dvije glazbene fronte – jedna je flamenco, a druga tradicionalna romska glazba u modernoj obradi i to su pokazali gostima događanja svojom nadahnutom izvedbom. Riječima dobrodošlice prisutne je pozdravila regionalna menadžerica Högla Sanja Faber.

„Högl ima brojne trgovine diljem Europe, a prisutan je i u mnogim multibrend trgovinama diljem svijeta, no naša trgovina u Ilici 12 spada u četiri ekskluzivne sa statusom flagship store u kojima se mogu kupiti ekskluzivne, limitirane kolekcije. Zagreb stoji rame uz rame s Bečom, Budimpeštom i Pragom i to pokazuje koliko su Höglu važne hrvatske klijentice.“ – naglasila je Sanja Faber.

Reviju su nosile manekenke modne agencije Talia, šminku potpisuje Zdenka Mihelj, a frizure Studio Marcela pod budnim okom kreativne direktorice Jadranke Pezo. Tim XD Xenia Designa Snježana Baksa i Deni Horvatić s lakoćom su složili atraktivne kombinacije odjeće i cipela.

„Obuća Högl sjajno se uklapa u našu kolekciju za jesen/zimu koja govori o novom glamuru koji odjednom djeluje avangardno. Elegantnije i glamuroznije uz prepoznatljive, klasične XD Xenia Design teme sagledane kroz novu perspektivu.“ – kaže Snježana Baksa.

Među brojnim gostima bili su Dijana MayerTihana Harapin ZalepuginIvančica PahorJana HaluzaDado MajoliMaja VračarićDora RubićJagoda DivićJadranka Olivari Jirasek, i mnogi drugi.

Höglova kolekcija jesen/zima posvećena je ženstvenosti. Moderni klasici reinterpretirani u visokokvalitetnim materijalima i uzbudljive linije dizajna zadovoljavaju želju za svakodnevnim glamurom. Slijediti duh vremena, a ipak biti bezvremenski – bila je nit vodilja u stvaranju aktualne kolekcije jer Högl uvijek stavlja fokus na težnji za dugovječnošću i održivošću, a ekskluzivni materijali i nenadmašna udobnost oblikuju modni stav ovog globalno priznatog brenda kvalitetne obuće.

Cjelokupnu Högl kolekciju za jesen/zimu možete pogledati na: https://hoegl.com/eu-en/

Sanja Faber i Antonija Ćosić
Mario Rašic i Nina Ćorić
Tihana Harapin Zalepugin
Jadranka Olivari Jirašek
Jagoda Divić i kći
Ivančica Pahor
Maja Vračarić i kći Karla
Dado Majoli i Jana Haluza
Flora Frčko i Dijana Mayer
Snježana Baksa i Deni Horvatić

Fotografija: Zvonimir Ferina

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.