MOOD.HR VAS DARUJE: Jednom paru nerazdvojnih frendova koji sate provode na telefonu poklanjamo MOOD maskice za mobitel

Aleksandra Orlić
02.05.2023.

Zadatak je i više nego jednostavan – u odgovoru nam napišite poruku kojom ćete nam izmamiti osmijeh na lice. Svi formati su dobrodošli.

Kažu da prave boje čine čuda za naše raspoloženje. Crvena diže energiju, ružičasta nam podiže samopouzdanje, a žuta vraća osmijeh na lice. Sasvim dovoljno razloga da promijenite look vašem mobitelu koji je sve do sada možda stalno furao neutralne nijanse, ne bi li se uklopio u baš svaku priliku. No čemu se uopće previše prilagođavati kada smo svi tako jedinstveni?

KAKO SUDJELOVATI?

Ako želite osvojiti MOOD maske za mobitel za dvoje pošaljite nam u odgovoru originalnu poruku kojom ćete nam izmamiti osmijeh na lice. Baš sve fore su dobrodošle, a najkreativnijeg sudionika ćemo nagraditi s dvije maske za mob.

Pravila kreativnog natječaja ‘Osvojite MOOD maskice za mobitel’.

Vaš odgovor čekamo do 11. lipnja 2023. godine.

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.