NIVEA Q10 SLAVI 25. ROĐENDAN: Osvojite super nagradu!

Nika Kovačić
22.11.2023.

Znate li da su Beiersdorf stručnjaci 1998. godine prvi upotrijebili koži identičan koenzim Q10 u kremi za njegu zrele kože? Upravo je Q10 danas jedan od najvažnijih aktivnih sastojaka u anti-age njezi koji slavi velikih 25 godina i povodom svog rođendana odlučio vas je nagraditi

Zanima nas, što biste poručili sebi za 25 godina? Odnosno, ako imate više od 30 godina, recite nam što biste savjetovali sebi da ponovno imate 25?

Inspirirajte nas jer 10 najljepših poruka nagrađujemo Q10 rođendanskim paketom proizvoda! Nagradni natječaj provodi se na promotivnom mjestu na lokaciji Cvjetni trg Zagreb, u razdoblju od 17. 11. do 26. 11. 2023.

Tijek nagradnog natječaja

Za sudjelovanje je potrebno ispuniti obrazac, kojem se može pristupiti putem digitalnog ekrana na lokaciji izvedbe nagradnog natječaja ili mobilnim telefonom, skeniranjem QR koda, naznačenog na digitalnom promotivnom ekranu. Unutar obrasca svaki sudionik je dužan ispuniti osobne kontakt podatke (e-mail adresa), označiti je li stariji ili mlađi od 30 godina, dati odgovor na postavljeno pitanje (Što biste si savjetovali da ponovno imate 25 godina / Što biste poručili sebi za 25 godina) i označiti polje da se slaže s Pravilima sudjelovanja u nagradnom natječaju.

Od svih sudionika žiri će u niže naznačenom vremenskom roku odabrati 10 najkreativnijih odgovora na postavljena pitanja i nagraditi ih.

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na službenoj stranici organizatora natječaja zajedno s dobitnicima.

Nagradni fond čini:

10x NIVEA Q10 poklon paketa u kojima se nalaze: NIVEA Q10 Power dnevna krema, NIVEA Q10 Power noćna krema, NIVEA Q10 Power noćni serum, NIVEA Q10 sheet maska za lice, NIVEA kozmetička torbica i masažer za lice.

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.