Prirodan izgled uz Avon Flawless Match

Lena Ivanović
25.06.2023.

Kada si u žurbi i nemaš dovoljno vremena za šminkanje nanesi tekuću puder podlogu na svoje lice i pola posla si završila! Dobar puder ujednačit će ten i sakriti nedostatke, a sačuvati prirodnost tvoga lica. Još bolje, uz to će i hidratizirati tvoju kožu, a najveći plus je zaštita tvoje kože lica od štetnog utjecaja sunca.

Lagana tekuća puder podloga hidratizira kožu, štiti od sunca i prilagođava se nijansi tvoga tena. Kako to sve može jedan puder? Može – nova Avonova tekuća puder podloga Flawless Match!

Nova podloga za lice iz Avonove kolekcije sadrži hijaluronsku kiselinu i savršeno se uklapa u svaki ten uz pomoć Smart Match tehnologije s 3D pigmentima. Pigmenti se kombiniraju i prilagođavaju nijansi tvog tena. Široka paleta od čak 20 boja pomoći će ti da odabereš pravi ton, nijansu i podtonove i postigneš prirodni efekt.

I ne samo to, ona sadrži zaštitni faktor SPF 20, a zahvaljujući hijaluronskoj kiselini doprinijet će hidrataciji tvoje kože i imat ćeš ugodan osjećaj na kožu cijelo vrijeme dok ga nosiš. Nanesi malu količinu pudera na lice prstima ili četkicom i nježnim tapkanjem ga rasporedi. Izbjegni efekt maske – pažljivo utrljaj puder i oko linije kose, vilice, nosa i vrata. Upotpuni svoju nijansu pudera uz Lash Genius maskaru. Provjeri zašto je tako genijalna!

Novi Flawless Match dostupan je u Avonovom katalogu od 1. lipnja po cijeni od 8,90 € (67,06 kn), kao i na web stranici www.avon.hr

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.