QIQI PROIZVODI S NAJBOLJIM FORMULAMA: Njega kose kao umjetničko iskustvo

Nika Kovačić
30.10.2023.

U četvrtak je u salonu Fabula de Forma predstavljen novi redizajn proslavljenog brenda za njegu kose QIQI. Ovaj vizionarski brend koji je vodeći na tržištu kada se radi o rješenju za kontrolu kose, s ponosom je predstavio odvažni i transformativni redizajn proizvoda koji već godinama osvajaju obožavatelje diljem svijeta zahvaljujući inovativnim formulama koje ne sadrže štetne i toksične sastojke.

Pomno odabran brend jako je važan kao saveznik u svakodnevnoj njezi kose, a novom dizajnu nisu mogle odoljeti ni poznate Hrvatice. Tako su na predstavljanju, QIQI proizvode isprobale Aleksandra Dojčinović, Danijela Martinović, Olja Vori, Vanda Winter, Lara Antić i Petra Kurtela.

Bez oštećenja, bez ograničenja

QIQI se u industriji ljepote postavio kao predvodnik i vizionarski stručnjak za njegu i kontrolu kose najviše kvalitete, a desetljeće iskustva i istraživanja rezultiralo je razvojem proizvoda salonske kvalitete za profesionalce i potrošače omogućujući potpunu kontrolu i transformaciju kose bez kompromisa.

Katarina Mamić, Katica Topčić, Martina Družinec i Lucija Beden


„QIQI je brend koji je nastao iz želje da se svakom korisniku pruži ultimativna njega bez obzira o kojem se tipu kose radi. Novi dizajn predstavlja razinu modernosti i avangarde koja svima onima koji su slobodnog duha omogućuje da svoj izgled upotpune novim edgy i high fashion QIQI proizvodima s najboljim formulama“, izjavila je kreativna direktorica salona Fabula de Forma Katica Topčić. Preciznom formulacijom i elegantnim, avangardnim dizajnom, QIQI postavlja novi standard u industriji njege kose.

Budite i umjetnik i znanstvenik

QIQI je u novom izdanju predstavio neke od omiljenih proizvoda: Hydration Fixation regenerator, Go Deeper šampon, Thin&Delicate Hair Controller, Super Soaker Smoothing maska, Smooth Service šampon i Porosity Play sprej za kosu. Svi imaju istu odliku – sigurni su za uporabu, hranjivi i hidratantni te ostavljaju kosu zdravijom i sjajnijom.

QIQI je pokrenut 2018. godine s ciljem kreiranja rješenja za sigurnu i učinkovitu kontrolu kose. Nakon bezbroj preinaka i istraživanja, QIQI je lansiran s međunarodnim timom iza sebe i partnerstvima diljem svijeta koja nastavljaju rasti. U srži svog identiteta, QIQI se fokusira na ravnotežu između avangarde i čiste znanosti.

Jedan od daleko najpopularnijih proizvoda koji imaju u svojoj ponudi je Vega tretman za ravnanje kose. QIQI Vega tretman za trajno ravnanje kose prvo je takvog tipa u industriji. Ovaj revolucionarni tretman ne sadrži jake kemikalije koje oštećuju kosu, umjesto toga tekstura kose se nježno transformira dok nadopunjuje postojeće usluge salona. Otporan na klor i sol, QIQI Vega koristi jedinstvenu tehnologiju koja je hibrid između tretmana keratinom i toplinskog ravnanja.

QIQI proizvodi dostupni su i našim kupcima koji njegu kose žele pretvoriti u pravo umjetničko iskustvo.

Danijela Martinović
Aleksandra Dojčinović
Lucija Beden
Olja Vori
Petra Kurtela
Aleksandra Orlić i Izabela Vrtar
Vanda Winter
Leon Ivanuša, Katica Topčić i Zoran Aragović
Katica Topčić
Ivana Radan, Katica Topčić i Laura John
Denis Mrčela i Katica Topčić
Danijela Martinović

Fotografije: John Pavlish

Pročitaj više

Široj javnosti poznatiji kao suzdržani, ali precizni član žirija Supertalent, Davor Bilman nam otkriva drugu stranu medalje – strastvenog edukatora u svijetu prodaje, komunikacije i liderstva čija je specijalnost ‘čitanje’ ljudi. Kombinirajući više od 30 godina iskustva u poslovanju/prodaji, 19-godišnje iskustvo u korporativnoj obuci i strast za znanjem, učenjem i poučavanjem najnovija misija, ovog diplomiranog ekonomista je Business & lifestyle festival u Šibeniku, od 16. do 18. svibnja koji obećava otkriti ključne vještine poslovnih i životnih uspjeha.

Proljeće i topli dani su napokon stigli, a time i novi trendovi u modnom svijetu. To je vrijeme preobražaja, kada se priroda budi iz zimskog sna i preplavljuje nas novom energijom i svježinom. Slično tome, moda doživljava svoje vlastite promjene i novitete, donoseći inspiraciju i nove modne izazove. Proljetni modni trendovi često slave živopisne boje, cvjetne uzorke i lepršave materijale. Upravo u ovom duhu, Guess je pripremio svoju proljetnu kolekciju koja odiše svježinom i ženstvenošću. Kroz haljine koje su istovremeno elegantne i udobne, Guess nas poziva da zaronimo u svijet proljetne mode i osjećamo se najbolje do sada!

Replay kao glavni sponzor na Rolex Monte Carlo Mastersu 2024.

Svaka od nas ima jednu posebnu osobu u svom životu. Najbolju prijateljicu. Ona je, počev od zajedničkog ljuljanja u parku, sjedenja u školskoj klupi, kumstva na vjenčanju ili organiziranja savršene djevojačke večeri – uvijek tu. Nasmijana kada te vidi sretnu i uvijek pored tebe, uz prave riječi podrške ili utjehe, ako samo i nasluti tvoju zabrinutost.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.