QIQI PROIZVODI S NAJBOLJIM FORMULAMA: Njega kose kao umjetničko iskustvo

Nika Kovačić
30.10.2023.

U četvrtak je u salonu Fabula de Forma predstavljen novi redizajn proslavljenog brenda za njegu kose QIQI. Ovaj vizionarski brend koji je vodeći na tržištu kada se radi o rješenju za kontrolu kose, s ponosom je predstavio odvažni i transformativni redizajn proizvoda koji već godinama osvajaju obožavatelje diljem svijeta zahvaljujući inovativnim formulama koje ne sadrže štetne i toksične sastojke.

Pomno odabran brend jako je važan kao saveznik u svakodnevnoj njezi kose, a novom dizajnu nisu mogle odoljeti ni poznate Hrvatice. Tako su na predstavljanju, QIQI proizvode isprobale Aleksandra Dojčinović, Danijela Martinović, Olja Vori, Vanda Winter, Lara Antić i Petra Kurtela.

Bez oštećenja, bez ograničenja

QIQI se u industriji ljepote postavio kao predvodnik i vizionarski stručnjak za njegu i kontrolu kose najviše kvalitete, a desetljeće iskustva i istraživanja rezultiralo je razvojem proizvoda salonske kvalitete za profesionalce i potrošače omogućujući potpunu kontrolu i transformaciju kose bez kompromisa.

Katarina Mamić, Katica Topčić, Martina Družinec i Lucija Beden


„QIQI je brend koji je nastao iz želje da se svakom korisniku pruži ultimativna njega bez obzira o kojem se tipu kose radi. Novi dizajn predstavlja razinu modernosti i avangarde koja svima onima koji su slobodnog duha omogućuje da svoj izgled upotpune novim edgy i high fashion QIQI proizvodima s najboljim formulama“, izjavila je kreativna direktorica salona Fabula de Forma Katica Topčić. Preciznom formulacijom i elegantnim, avangardnim dizajnom, QIQI postavlja novi standard u industriji njege kose.

Budite i umjetnik i znanstvenik

QIQI je u novom izdanju predstavio neke od omiljenih proizvoda: Hydration Fixation regenerator, Go Deeper šampon, Thin&Delicate Hair Controller, Super Soaker Smoothing maska, Smooth Service šampon i Porosity Play sprej za kosu. Svi imaju istu odliku – sigurni su za uporabu, hranjivi i hidratantni te ostavljaju kosu zdravijom i sjajnijom.

QIQI je pokrenut 2018. godine s ciljem kreiranja rješenja za sigurnu i učinkovitu kontrolu kose. Nakon bezbroj preinaka i istraživanja, QIQI je lansiran s međunarodnim timom iza sebe i partnerstvima diljem svijeta koja nastavljaju rasti. U srži svog identiteta, QIQI se fokusira na ravnotežu između avangarde i čiste znanosti.

Jedan od daleko najpopularnijih proizvoda koji imaju u svojoj ponudi je Vega tretman za ravnanje kose. QIQI Vega tretman za trajno ravnanje kose prvo je takvog tipa u industriji. Ovaj revolucionarni tretman ne sadrži jake kemikalije koje oštećuju kosu, umjesto toga tekstura kose se nježno transformira dok nadopunjuje postojeće usluge salona. Otporan na klor i sol, QIQI Vega koristi jedinstvenu tehnologiju koja je hibrid između tretmana keratinom i toplinskog ravnanja.

QIQI proizvodi dostupni su i našim kupcima koji njegu kose žele pretvoriti u pravo umjetničko iskustvo.

Danijela Martinović
Aleksandra Dojčinović
Lucija Beden
Olja Vori
Petra Kurtela
Aleksandra Orlić i Izabela Vrtar
Vanda Winter
Leon Ivanuša, Katica Topčić i Zoran Aragović
Katica Topčić
Ivana Radan, Katica Topčić i Laura John
Denis Mrčela i Katica Topčić
Danijela Martinović

Fotografije: John Pavlish

Pročitaj više

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Mashroom Store blagdansko druženje

Uz inspiraciju i par ključnih detalja Pariški chic i luksuz nadohvat su ruke i u domaćem dizajnu interijera

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.