SKINBETTER SCIENCE PREDSTAVLJA: Mystro Active Balance Serum

Nika Kovačić
23.10.2023.

U četvrtak 19. listopada 70 najprominentnijih hrvatskih estetskih liječnika u elegantnom okruženju restorana Dubravkin put u Zagrebu okupio je jedan dirigent, točnije maestro. Mystro Active Balance Serum novi je, revolucionarni proizvod američkog medicinskog kozmetiičkog brenda Skinbetter Science, dostupnog isključivo u liječničkim ordinacijama po liječničkoj preporuci

Mystro Active Balance namijenjen je svim tipovima kože, koje dovodi u optimalni balans, a počiva na patentiranoj PATH (Plant Adaprogens Targeting Homeostasis) tehnologiji. Okupljenoj stručnoj javnosti predstavila ga je Tracy May-Harriott, internacionalna edukatorica brenda Skinbetter Science.

Koža prirodno teži održavanju balansa ili homeostaze i ima urođenu sposobnost adapatacije, otpornosti na stres i samoobnove. Mystro Active Balance Serum novi je način poboljšanja kvalitete kože i postizanja zdravog sjaja podupiranjem prirodne sposobnosti kože da se prilagodi stresu i održi ravnotežu.

Koristeći snagu adaptogena, ovaj serum svaku vrstu kože dovodi u optimalni balans za rješavanje svojih specifičnih problema: crvenila, grube teksture kože, umornog tena, povećanih pora ili neravnomjerne pigmentacije.

Skinbetter Science od 2016. godine stvara novu paradigmu u njezi kože, dizajnirajući poslovni model i pristup inovacijama koji medicinske stručnjake stavljaju u središte iskustva kozmetičkih proizvoda. Predanost znanosti i inovacijama u njezi kože u Skinbetter Scienceu udružena je s vrlo elegantnim pakiranjem i iznimno potentnim formulacijama, pružajući učinkovito i luksuzno iskustvo klijentima koji ozbiljno razmišljaju o njezi svoje kože.

Brend ima 24 potentne formulacije, 5 zaštićenih patenata, 50 stručnih internacionalnih nagrada te titulu najbrže rastućeg kozmetičkog breda u SAD-u, koji je prošle godine akvizirao veliki L’Oreal.

Uzvanike okupljene u Dubravkinom putu dočekao je gudački kvartet Vortex Strings Enseble pod dirigentskom palicom pijanista i skladatelja Filipa Gjuda. Uz fine dining večeru u 3 slijeda, poseban touch večeridali su signature kokteli u bojama Mystra. Vrhunac oduševljenja izazvao je desert u obliku Mystro bočice: čokoladni mousse inspiriran jestivim sastojcima samog seruma: kakaom, đumbirom i kamilicom.

Aleksandra Orlič Izabela Vrtar

Pročitaj više

DeRigo sunčane naoćale

Kako se godišnja doba izmjenjuju, od zimske hladnoće do nježne topline proljeća, vrijeme je da osvježite svoju garderobu i istaknete svoj novi stil.

IT sastojci za anti-age borbu

U showroomu online trgovine kozmetičkim proizvodima Wow-Junkie.com u utorak je predstavljen skincare brand Perricone MD. PerriconeMD poznat je po svojim klinički testiranim proizvodima i naprednoj formulaciji sastojaka za ciljani učinak na sve tipove kože.

Novitet u Avon ponudi

Svi se mi borimo s podočnjacima, bilo zbog svakodnevnih životnih izazova poput umora i alergije ili zbog svijetle puti ili zato što smo ih jednostavno naslijedili. Što god da ih je izazvalo rješenje je isto i veoma jednostavno – Vitamin C!

Annapurna & Oaza joyful kitchen

Božićni domjenak održan u Oaza joyful kitchen restoranu u strogom centru Zagreba okupio je dvadesetak food blogera i novinara s jednom nesvakidašnjom ponudom jela koja bi mogla biti uvertira za buduće planove ovog društveno odgovornog projekta. Restoran Oaza inače je dio nevladine neprofitne udruge O.A.ZA. što je skraćenica za „Održiva Alternativa Zajednici“ koji doslovno opisuje samu namjeru i cilj djelovanja.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.