SKINBETTER SCIENCE PREDSTAVLJA: Mystro Active Balance Serum

Nika Kovačić
23.10.2023.

U četvrtak 19. listopada 70 najprominentnijih hrvatskih estetskih liječnika u elegantnom okruženju restorana Dubravkin put u Zagrebu okupio je jedan dirigent, točnije maestro. Mystro Active Balance Serum novi je, revolucionarni proizvod američkog medicinskog kozmetiičkog brenda Skinbetter Science, dostupnog isključivo u liječničkim ordinacijama po liječničkoj preporuci

Mystro Active Balance namijenjen je svim tipovima kože, koje dovodi u optimalni balans, a počiva na patentiranoj PATH (Plant Adaprogens Targeting Homeostasis) tehnologiji. Okupljenoj stručnoj javnosti predstavila ga je Tracy May-Harriott, internacionalna edukatorica brenda Skinbetter Science.

Koža prirodno teži održavanju balansa ili homeostaze i ima urođenu sposobnost adapatacije, otpornosti na stres i samoobnove. Mystro Active Balance Serum novi je način poboljšanja kvalitete kože i postizanja zdravog sjaja podupiranjem prirodne sposobnosti kože da se prilagodi stresu i održi ravnotežu.

Koristeći snagu adaptogena, ovaj serum svaku vrstu kože dovodi u optimalni balans za rješavanje svojih specifičnih problema: crvenila, grube teksture kože, umornog tena, povećanih pora ili neravnomjerne pigmentacije.

Skinbetter Science od 2016. godine stvara novu paradigmu u njezi kože, dizajnirajući poslovni model i pristup inovacijama koji medicinske stručnjake stavljaju u središte iskustva kozmetičkih proizvoda. Predanost znanosti i inovacijama u njezi kože u Skinbetter Scienceu udružena je s vrlo elegantnim pakiranjem i iznimno potentnim formulacijama, pružajući učinkovito i luksuzno iskustvo klijentima koji ozbiljno razmišljaju o njezi svoje kože.

Brend ima 24 potentne formulacije, 5 zaštićenih patenata, 50 stručnih internacionalnih nagrada te titulu najbrže rastućeg kozmetičkog breda u SAD-u, koji je prošle godine akvizirao veliki L’Oreal.

Uzvanike okupljene u Dubravkinom putu dočekao je gudački kvartet Vortex Strings Enseble pod dirigentskom palicom pijanista i skladatelja Filipa Gjuda. Uz fine dining večeru u 3 slijeda, poseban touch večeridali su signature kokteli u bojama Mystra. Vrhunac oduševljenja izazvao je desert u obliku Mystro bočice: čokoladni mousse inspiriran jestivim sastojcima samog seruma: kakaom, đumbirom i kamilicom.

Aleksandra Orlič Izabela Vrtar

Pročitaj više

Tko kaže da se u dvorištima ne može putovati? Atrij Muzeja grada Zagreba će u srijedu, 17. srpnja, u sklopu manifestacije Dvorišta postati mjesto koje će pomiješati književnost i glazbu. Vidimo se na jazz koncertu, čitanju priča i razgovoru s piscima koji su sudjelovali u multimedijalnom književnom projektu ‘Hrvatski zvukopis’

Šećer uzrokuje bore? Da, ali ne brinite, jer uz novi NIVEA Q10 Expert Dual Action serum protiv bora možete bezbrižno uživati u svakoj kockici omiljene slastice. Nakon gotovo 10 godina istraživanja, Beiersdorf stručnjaci otkrili su rješenje. Sada zahvaljujući GLYCOSTOP tehnologiji i najvećoj koncentraciji čistog koenzima Q10, NIVEA Q10 Expert Dual Action serum protiv bora smanjuje i najdublje bore i sprječava nastanak novih uzrokovanih glikacijom.

Kada bi vas netko pitao da navedete tri stvari koje vas podsjećaju na ljeto, koje bi to bile? Za jednu smo sigurni – omiljeni SPF. Da, to je taj miris koji nas odmah teleportira na omiljenu plažu i budi u nama neopisiv osjećaj bezbrižnosti. Iako nam je vjerna pratnja u ljetnim mjesecima, SPF je i blizak prijatelj s kojim se družimo tijekom cijele godine.

Oba sastojka nalaze se u najnovijoj Avon Anew Renewal Power kremi. Zahvaljujući njima ova dnevna i noćna krema obnavlja milijune ćelija kože, potiče dvostruko povećanje nivoa kolagena i čini kožu hidratiziranom.

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.