Besplatni savjetnik na plaži

LJETNI LJUBAVNI KVIZ: 9 pitanja za jedan odgovor – hoćete li prekinuti nakon ljeta?

Nika Kovačić
28.07.2023.

Svi znamo da su zajednička ljetovanja divna, ali i toliko intenzivna da se velik broj parova raziđe ili udalji baš nakon povratka s godišnjeg. Možda i zato što imamo višak vremena za analizu. Mi ćemo vam uštedjeti vrijeme za plažu kratkim ljubavnim kvizom na temu koliko ste zadovoljni vašom vezom i jeste li u vezi s onim ili onom Pravom

Smijete li se istim forama? Zajedno gledate Tik Tok lude filmiće i umirete od smijeha na istim mjestima? Čestitamo, na istoj ste valnoj duljini. DA ILI NE?

Kampiranje ili hotel – slažete li se u izboru? Naravno da to ne znači da morate dijeliti baš sve hobije, no ako imate isti ukus kad je riječ o mjestu za godišnji, osvojili ste bingo. Iako se između šatora na jezeru i all-inclusive hotela kriju svjetovi. DA ILI NE?

Slažete li se u pitanjima zaštite okoliša? Različita mišljenja o religiji ili čak obitelji ne moraju se podudarati baš 100%, ako ništa drugo – super je kada možete jedno od drugoga dosta naučiti… DA ILI NE?

Koliko zapamtite od onoga što vam partner govori? Primjerice, na trećem dejtu sjećate se zabavnih detalja koje vam je partner pričao na prvom dejtu. Ne morate se svaki put iznova predstavljati i podsjećati o čemu ste već razgovarali. DA ILI NE?

Maštate li o tome da mu svaki dan pišete? Ako od prvoga dana vaše komunikacije postoji lagani disbalans, to znači da jedno uvijek pokazuje više inicijative ili, stručnim rječnikom, da postoji blaga neravnoteža na području bliskosti i distance. DA ILI NE?

Svode li se svi vaši razgovori na jednu stvar? Naravno da su seksualne konotacije i igrice itekako uzbudljive i poželjne, no ako svi vaši razgovori, čak i oni ozbiljni, kad-tad završe ispod linije pojasa, hmmm… DA ILI NE?

Foto: Unsplash+

Govorite li različitim jezikom? I ne, ovdje ne mislimo da furate sa strancem koji ne govori hrvatski, nego o tome da vam često nije jasno što je mislio kada je nešto rekao, da ste zbunjeni te da na kraju imate osjećaj a) da ga ne razumijete ili b) da ima neku tajnu. DA ILI NE?

Imate li iste karakterne mane? Primjerice, oboje ste podjednako neodlučni, tvrdoglavi i ljubomorni? Recimo da su to vaše tri glavne mane, a kao za vraga – i njegove. DA ILI NE?


Zovete li ga kada doživite nešto važno? Nije važno je li to trenutak kada vas roditelji iživciraju nedjeljnim pozivom, kad na cesti ugledate preslatkog psića kojeg planirate ponijeti kući ili kad vas šefica unaprijedi i “zaprijeti” vam povišicom. Važno je zovete li u takvim emotivno povišenim trenucima svog partnera? Eto, odgovor dovoljno govori sam po sebi. DA ILI NE?

Rezultati:


Na kraju ovog članka, vjerojatno ste i sami već lagano naslutili u kojem smjeru ide vaša veza. No, ako ste odabrali svih devet poboldanih odgovora – čestitamo! Vi ste doista kao stvoreni jedno za drugo. No ako imate dosta odgovora NE, zapitajte se je li to baš veza na duge staze. Ako želite nešto kratko, intenzivno i slatko, samo naprijed!

Naslovna fotografija: Unsplash+

Pročitaj više

Nije Merkur jedini kriv!

Znamo da je svijet prepun neobičnih teorija, no ova nam je posebno privukla pažnju. Uostalom, treba malo skinuti tereta s nevinog retrogradnog Marsa

Svijet fantazije ili dosade?

Ima neka tajna veza između ljubitelja minimalističkih prostora i dosadnjikavog seksa te između vlasnika starinskih komoda i dubljenja na glavi nakon orgazma, kažu naši izvori koji su željeli ostati anonimni

Sve samo ne dosada!

U vremenu opsjednutom ludostima, šašavim estetikama i originalnim spikama, ispada da je stradala i dobra stara dosada. Evo o čemu je riječ…

karma is a...

Karmu su opjevali brojni pop pjevači, od Johna Lennona do Drakea, no što je ona zapravo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.