Snažni bazični komadi

MINAMI: Hrvatski brend za žene i djevojčice otvorio je prvi showroom

Nika Kovačić
03.12.2023.

Brend Minami predstavio je predblagdansku mini kolekciju u novom showroomu u centru Zagreba na adresi Varšavska 7

Zagreb je ovih dana postao bogatiji za još jednu shopping destinaciju. Hrvatski brend Minami u malom je krugu dragih klijentica, prijatelja i predstavnika medija otvorio vrata svog prvog showrooma. “Htjeli smo klijentima ponuditi mjesto na kojem će moći uživo razgledati i isprobati Minami komade”, izjavila je Željka Šafran, konstruktorica s dugogodišnjim iskustvom koja je Minami pokrenula tijekom prvog pandemijskog lockdowna 2020. godine. “Ideja o stvaranju brenda nastala je ubrzo nakon rođenja naše djevojčice. Gledajući kako raste shvatili smo da želimo stvoriti kvalitetnu, udobnu, lako održivu, a istodobno drugačiju odjeću.”

Ponuda brenda Minami uskoro je proširena i na komade za odrasle, a među njima se posebno ističu moćni kaputi i odvažna odijela. Snažni bazični komadi poput odijela dominiraju i mini predblagdanskom kolekcijom koju je dizajnerica pripremila povodom otvorenja showrooma. Uglavnom predimenzioniranih silueta i u crnoj neboji, idealna su nadopuna za komade koje već imate u ormaru, a sjajno funkcioniraju i kao kompletne kombinacije od glave do pete.

Kampanju za ovu mini kolekciju snimio je talentirani mladi fotograf Matej Jurčević, u ulozi modela našla se Ana Usmiani, za kosu i makeup zaslužan je Profokus dok cipele potpisuje brend Högl.

Uz novu mini kolekciju, u intimnom druženju u krugu klijentica i predstavnika medija, Minami je otvorio novo poglavlje. Novi showroom na dan otvorenja presvučen je u atraktivno ruho uz pomoć dekoracija Samonikle, uzvanike su dočekali zalogaji s potpisom Hanja Delights, a kući su otišli s visokokvalitetnim dodatcima prehrani Sagas.

Novi Minami showroom možete posjetiti na adresi Varšavska 7, 3. kat, uz prethodnu najavu na minami.magic.hr@gmail.com. Sve o novoj kolekciji saznajte na službenoj web stranici brenda Minami, a sve novosti pratite putem Instagrama.

Pročitaj više

XXL stil

Preveliki kaputi i blejzeri, 2 broja veće traperice i XXL košulje već neko vrijeme vladaju društvenim mrežama fashionistica

MOĆ JE U BOJAMA

Ružičasta za samopouzdanje, plava da se skulirate, narančasta da si podignete energiju… Nije tajna da terapija bojama doživljava pravi boom jer u bojama je skrivena itekakva moć!

Šljokice, čipka i biseri

Volimo vidjeti modne eksperimente, a ovi celebovi pokazuju da muški stil može imati brojna lica

moda i tehnologija

Hoće li umjetno kreirani modeli zamijeniti stvarne žene i ideale ljepote s kojima se već teško nosimo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.