KADA VAM JE DOSTA SVEGA: Lokacija crnog Mjeseca božice Lilith otkrit će vam što vas ograničava

Nika Kovačić
24.09.2023.

Znamo, svijet je potpuno poludio. Ako ste i vi došli do trenutka kada vam je jednostavno svega previše, moramo vam reći da vam netko čuva leđa. Riječ je o drevnoj božici Lilith, majci demona. Naime, lokacija crnog Mjeseca božice Lilith (potražite simbol iznad ili jednostavno upišite svoje podatke na jedan od brojnih online kalkulatora) otkrit će vam što vas ograničava i kako iskoristiti njezinu snagu da biste vratili svoju moć.

Ovan

Vama je neovisnost neophodna. Ne dopustite nikome da gazi preko vas.

Bik

Svjesni ste svojih vrlina i vrlo dobro znate koliko vrijedite. Vjerujte sebi, a ne lažnim prijateljima.

Blizanci

Ostanite radoznali u svemu. Postavljajte pitanja i u konačnici ćete dobiti odgovore.

Rak

Vaša energija njegovatelja nije uvijek shvaćena, zato je važno da vrijeme trošite samo na one koji vas cijene.

Lav

Rođena ste zvijezda što znači da će oko vas uvijek biti ljubomornih ljudi. Pustite ih i nipošto nemojte prigušivati svoju svjetlost!

Djevica

Neki smatraju da osuđujete sam zato što dobro čitate ljude. Nemojte da vas to sprečava u tome da triput provjerite svaki detalj. Netko i to mora.

Vaga

Drugima nerijetko dopuštate da preuzmu vodstvo, ali to ne znači da i sami niste sposobni donositi prave odluke.

Škorpion

Zato što igrate hladno samo rijetki znaju kakvi ste zapravo. Otvorite se onima kojima vjerujete i odvojite dovoljno vremena da napunite baterije.

Strijelac

Iako će neki misliti da pretjerujete, vi oduvijek gledate širu sliku (i iskreno, ti isti ljudi i ne znaju što je zabava). Držite se svojih planova, isplatit će se!

Jarac

Neumorno se posvećujete svojim snovima pa vas iscrpljuje kad surađujete s ljudima koji ne cijene vaš trud! Vjerujete svojim planovima – znate kako.

Vodenjak

Istina je da vas premalo cijene. Zato je vrijeme da se okružite vlastitim društvom. Ne brinite se, pronaći ćete svoje istomišljenike.

Ribe

I više je nego frustrirajuće to što vašim super kreativnim projektima jednostavno treba previše vremena da bi ih itko prepoznao. Podsjetnik: svemir ponekad najbolje čuva za kraj.

Pročitaj više

Kada malo vježbanja donosi puno

Ako ste kao ja i tek ste u zrelijoj dobi krenule vježbati ili ste neredovite, ne brinite – ima nade za nas sportske zabušantice. Zašto se ne bismo trebale opterećivati količinom zahtjevnih treninga potvrđuje znanstvena studija, a ponekad je zaista lijepo imati takav dokaz ‘u džepu’.

Ostanite budni, ostanite budni!

Znamo, ovo pitanje nije od prevelike važnosti, no čovjeka veseli saznati odgovore na vječne zagonetke. Evo što kažu neurolozi o našoj velikoj ljubavi prema spavanju na kauču

Prokletstvo prve noći

Ukleti hotel, podzemne vode ili preglasni susjedi? Pokušajte se sjetiti kada ste zadnji put dobro usnuli na novoj lokaciji. Ako nađete odgovor za manje od 10 sekundi, slobodno produžite dalje jer ovaj članak nije za vas.

Rain on me!

Jesmo li postali obične žrtve pop kulture i fotogeničnih scena ili ima nešto u basu kiše što nema ni na najboljim katarzičnim koncertima? Evo što kaže znanost, a što moj dečko?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.