Ima neka tajna veza

SRODNE DUŠE U HOROSKOPU: Koji parovi dijele isti modalitet i kongenijalni su elementi

Nika Kovačić
09.02.2024.

Jednostavnije rečeno, svaki znak dolazi sa svojim sestrinskim znakom s kojim se jako dobro slaže i nema razloga da ne budete BFF. Naime, ako se znak vaše BFF slaže s vašim, dobivate nekoga tko vas vidi u pravom svjetlu, ali i gura prema najboljoj verziji sebe.

To je frendica koja vam šalje najsočnije tračeve i zove vas kada procijeni da ste se previše umiješali u onu besciljnu svađu u komentarima na Facebooku. Ona koja vas ne napušta i kada tri puta prekinete s istim frajerom i koja se ne boji reći kako vam onaj novi prirodni dezić baš i ne radi. Tko je ona? Bez brige, napravili smo sav onaj dosadan posao kako vi ne biste morali pa vam donosimo samo odgovore.

Djevica i Ribe

Tko je veća podrška od vas dvije? (Nitko.) Savršeno se brinete jedna o drugoj, a zajedno o sve oko vas, i to svaka na svoj način: Djevica unoseći praktičnost, a Ribe svoje neizostavno čarobno razmišljanje.

Ovan i Vaga

Obje se vodite srcem, a ne glavom, ali dok se Vaga uvijek želi družiti, Ovan je čvrst i neovisan. Zajedno jedna drugoj pomažete pronaći željenu ravnotežu.

Foto: Unsplash+

Bik i Škorpion

Kao dva najtvrdoglavija znaka, vaše svađe traju tjednima, ali to je zato što ste samo vi dostojne jedna druge. Najbolje ste partnerice upravo zato da biste naučile kada je u redu opustiti se i onoj drugoj dopustiti da nakratko preuzme kontrolu.

Lav i Vodenjak

Pripadate najkreativnijim znakovima horoskopa i međusobno se hranite kreativnošću stvarajući prekrasno ulje na platnu, pletene čarape ili aplikacije za dejtanje. Uz to, nemate problem spuštati jedna drugu na zemlju kada poletite previsoko.

Foto: Unsplash+

Rak i Jarac

Rakovi su iznimno emotivni, a Jarci su poznati po svojoj, pa, hladnoći (žao nam je, volimo vas!). Zašto je, onda, ova kombinacija tako dobra? Tu ste kako biste zajedno pronašli zlatnu sredinu: onu u kojoj Jarci neće bježati od svojih osjećaja, a Rakovi naučiti stati na loptu i razumjeti svoje.

Blizanci i Strijelac

Hranite se obostranom znatiželjom i ljubavlju za dramom bez obzira na to jeste li kod kuće ili na nekom putovanju. Osim toga, baš su svi ljubomorni na vaše savršene Tik Tok snimke!

Naslovna fotografija: Unsplash+

Pročitaj više

Kada malo vježbanja donosi puno

Ako ste kao ja i tek ste u zrelijoj dobi krenule vježbati ili ste neredovite, ne brinite – ima nade za nas sportske zabušantice. Zašto se ne bismo trebale opterećivati količinom zahtjevnih treninga potvrđuje znanstvena studija, a ponekad je zaista lijepo imati takav dokaz ‘u džepu’.

Ostanite budni, ostanite budni!

Znamo, ovo pitanje nije od prevelike važnosti, no čovjeka veseli saznati odgovore na vječne zagonetke. Evo što kažu neurolozi o našoj velikoj ljubavi prema spavanju na kauču

Prokletstvo prve noći

Ukleti hotel, podzemne vode ili preglasni susjedi? Pokušajte se sjetiti kada ste zadnji put dobro usnuli na novoj lokaciji. Ako nađete odgovor za manje od 10 sekundi, slobodno produžite dalje jer ovaj članak nije za vas.

Rain on me!

Jesmo li postali obične žrtve pop kulture i fotogeničnih scena ili ima nešto u basu kiše što nema ni na najboljim katarzičnim koncertima? Evo što kaže znanost, a što moj dečko?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.