Supersize ogledalo, ili?

SAVJETI ZA SEKSI DOM: Koje nas boje pale, a koji oblici djeluju jače i od afrodizijaka

Nika Kovačić
20.08.2023.

Ako je crvena toliko uzbudljiva boja, trebamo li obojiti sve živo u crveno ili će biti dovoljno ubaciti i samo koji crveni detalj? Koliko velika ili mala trebaju biti ogledala i što s obiteljskim fotkama?

Promjena namještaja natjerat će nas da drugačije razmišljamo, a upravo nam to treba ne bismo li imali super uzbudljiv seksualni život te probudili fantaziju i kreativnost. I stoga je dobro mijenjati raspored namještaja svaka tri mjeseca. Ok, ponekad možete samo promijeniti fotku, posteljinu ili boju zidova. A kad vam sve to skupa dojadi, otići u prvi hotel.

Izbacite TV Kažu da ništa ne krade toliko vremena i pažnje kao televizor. Ok, za seksi inspiraciju poslužit će tu i tamo i laptop.

Foto: Unsplash

Crveno Podiže sve živo na brzaka. Vaš tlak i njegovog najboljeg prijatelja. No, oprez! Ono što je dobro za vaš seks nije i za vaš san i zato nemojte obojati zidove u žarko crveno. Radije se zadovoljite crvenim akcentima kao što su crvena lampa ili crvena žarulja.

Obiteljske fotke nemaju što raditi u vašoj sobi. Ili možda želite da vam baka i deda plješću na performansu?

Ogledalo Izbjegavajte velika ogledala jer na našu psihu djeluju kao prozori i vrata u svijet, a nitko ne želi dojam da ih gledaju susjedi. Osim, naravno ako vas ne pale voajeri.

Foto: Unsplash

Oštri oblici ne da nisu dobrodošli, nego nas čine agresivnima i nemirnima, kažu istraživanja. I stoga, nakrcajte stan okruglim tabureima i mekim jastučićima. Po mogućnosti, onima bez ručica.

I bi svjetlo! Što se rasvjete tiče i ovdje vrijedi sveto trojstvo. U sobi morate imati tri vrste rasvjete. Jednu jaku da biste vidjeli što vam je u ormaru, jednu malu za čitanje i jednu lampu za seks koja će vas milovati indirektnim svjetlom i laskati vašim seksi tijelima.

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitaj više

XXL stil

Preveliki kaputi i blejzeri, 2 broja veće traperice i XXL košulje već neko vrijeme vladaju društvenim mrežama fashionistica

MOĆ JE U BOJAMA

Ružičasta za samopouzdanje, plava da se skulirate, narančasta da si podignete energiju… Nije tajna da terapija bojama doživljava pravi boom jer u bojama je skrivena itekakva moć!

Šljokice, čipka i biseri

Volimo vidjeti modne eksperimente, a ovi celebovi pokazuju da muški stil može imati brojna lica

moda i tehnologija

Hoće li umjetno kreirani modeli zamijeniti stvarne žene i ideale ljepote s kojima se već teško nosimo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.