la vie en rose

SAVRŠENA HALJINA ZA VJENČANJA I SLIČNE PRIGODE JE RUŽIČASTA: Ne možemo se odlučiti između mini pink ili midi fuksije

Kristina Stakor
14.05.2023.

Koketna koktel haljina u pink nijansama ili senzualna fuksija srednje dužine? Nije važno, glavno da je ružičasta!

Mislili ste da je Barbiecore-u odzvonilo? Ni približno – ružičasta zapravo nikad nije out, ali sada doživljava pravi vrhunac. A zašto i ne bi, kad zrači pozitivom. Pridodajmo tome i dugo iščekivani film „Barbie“ i dobijemo odličan recept za vruće proljetne i ljetne lookove.

S obzirom na to da je sezona vjenčanja, djevojačkih i maturalnih zabava otvorena (uz neizostavne rođendane, domjenke, večere i date nights), inspiraciju smo potražili upravo u toj pink estetici.

Nakon što je Valentino prošle godine cijelu jednu kolekciju posvetio samo jednoj nijansi ružičaste, ove sezone svjedočimo proširenju tog spektra. Pa je zapravo glavna dilema koju odabrati: nježno-ružičastu minicu ili hot pink haljinu srednje dužine. Iznosimo argumente u vizualnom obliku – odluka je na vama!

Pink mini haljina

Zaljubile smo se u ovaj tres chic “la vie en rose”! Ima nešto koketno i zaigrano u kratkim ružičastim haljinama, koje se odlično slažu s printevima, perjem, cvijećem i šljokicama…

Y/Project
Nensi Dojaka
Zara
Magda Butrym
David Koma

Midi haljina boje fuksije

Haljine midi dužine mogu izgledati senzualno u slip varijantama ili elegantno u verzijama klasičnog A ili asimetričnog kroja. Ono što im daje dozu novine su nijanse ciklame s decentnim sjajem tkanina i motivima zvjezdica.

Rixo
Zara
Self-Portait
ružičasta haljina
Zara
Rebecca Vallance

Pročitaj više

XXL stil

Preveliki kaputi i blejzeri, 2 broja veće traperice i XXL košulje već neko vrijeme vladaju društvenim mrežama fashionistica

MOĆ JE U BOJAMA

Ružičasta za samopouzdanje, plava da se skulirate, narančasta da si podignete energiju… Nije tajna da terapija bojama doživljava pravi boom jer u bojama je skrivena itekakva moć!

Šljokice, čipka i biseri

Volimo vidjeti modne eksperimente, a ovi celebovi pokazuju da muški stil može imati brojna lica

moda i tehnologija

Hoće li umjetno kreirani modeli zamijeniti stvarne žene i ideale ljepote s kojima se već teško nosimo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.