Zasićenost na maksimum

ŠTO VAŠ OMILJENI INSTAGRAM FILTER GOVORI O VAMA: Mračna duša ili eksplozija boja

Lena Ivanović
11.11.2023.

To niste vi. To je aplikacija. Očito…

GOSPOĐICA SVEZNALICA

Duboko u sebi itekako znate da vi niste Ursula nego Elsa, ali svejedno ne možete odoljeti ovoj igri. Možda je trik u tome da ne dopustite filteru da vam govori tko ste i što ste. Normalno da znate tko ste. Držite samopouzdanje i samosvijest na visini!

LA VIE EN ROSE

Vi ste osjećajna duša koja živi u svom svijetu i ne zabada nos u tuđa posla, no baš vam se zato često i javljaju na društvenim mrežama. Jer u vama vide uzor i muzu. Glavni ste kandidat za sve najcool kreativne poslove te ste u stanju i najdosadniji zadatak učiniti zabavnim. Izađite iz zone komfora i malo više eksperimentirajte.

HIPSTERSKI EFEKTI

Ovaj filter koristite ili kada vam je dosadno ili kada ste ljuti. Jer tko bi još htio golemu riječ WHATEVER ispisanu neonskim slovima preko lica?! Iako ovdje govorimo ponajprije o Instagramu, jednakim se trikovima služite i na Snapchatu. Imate li dečka, velika je vjerojatnost da on baš i nije vaš tip, ali ga svejedno volite.

Foto: Unsplash

ZASIĆENOST NA MAKSIMUM

Ok, ovaj je filter savršeno oružje za skrivanje neprospavane noći i podočnjaka do brade. Obožavate fotkati tisuće selfieja, najčešće tijekom vožnje autom i nezaobilaznih bruncheva. Svijet misli da ste kraljica drame (što i jeste), ali i da imate baš sve pod kontrolom (što nije u potpunosti istina).

KONTRASTNI FILTER

Nemate ništa protiv bloganja, popriličan ste ekstrovert i odličan domaćin. U slobodno vrijeme obožavate preuređivati svoj dom. Vaši su odlasci u šoping uvijek mukotrpni i dugotrajni. I kada kao i o stvarima koje kupujete, jako dobro znate što želite te ne odustajete dok to i ne dobijete.

Foto: Unsplash

MRAČNA DUŠA

Kada bi postojalo neko istodobno bizarno i cool zanimanje, a koje bi bilo savršeno za vas, onda biste bili profesionalni “mazitelj” jer u vašoj su glavi zagrljaji i nježnost puno više od seksa. Treba vam cijela vječnost da se spremite, i da, imate čudan smisao za humor.

ONA KOJA SJAJI

Jedne ste sekunde čvrsto na zemlji, a već iduće lebdite bespućima svemira gdje je sve obasuto šljokicama. O da, vi ste veliki vječni sanjar! Ponekad se ljudima može činiti da pretjerujete s objavama (posebno onima koje uključuju ovaj filter). E, to se zove duh!

EKSPLOZIJA BOJA I TEMA

Obožavate zabavljati ljude oko sebe, posebno svojim šalama. Da ste lik iz serije “Stranger Things”, bili biste Steve Harrington – ne baš duhoviti koliko mislite da jeste, ali vas svi božavaju (naročito suprotan spol).

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitaj više

Nije Merkur jedini kriv!

Znamo da je svijet prepun neobičnih teorija, no ova nam je posebno privukla pažnju. Uostalom, treba malo skinuti tereta s nevinog retrogradnog Marsa

Svijet fantazije ili dosade?

Ima neka tajna veza između ljubitelja minimalističkih prostora i dosadnjikavog seksa te između vlasnika starinskih komoda i dubljenja na glavi nakon orgazma, kažu naši izvori koji su željeli ostati anonimni

Sve samo ne dosada!

U vremenu opsjednutom ludostima, šašavim estetikama i originalnim spikama, ispada da je stradala i dobra stara dosada. Evo o čemu je riječ…

karma is a...

Karmu su opjevali brojni pop pjevači, od Johna Lennona do Drakea, no što je ona zapravo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.