Oči širom otvorene

SEKS SA STRANCEM: Što zapravo znači kada maštate o seksu s tipom kojem ne znate ime?

Lena Ivanović
22.10.2023.

11 erotskih snova na testu – što se krije iza koje seksi priče? I je li krajnje vrijeme da malo strasti prebacite u stvarnost?

Priznati ili ne da sanjate o seksu s potpunim strancem, pitanje je na koje je jasno i glasno ‘Da!’, odgovorila samo Angelina Jolie. Naime, u svojoj divljoj fazi Angelina je medijima izjavljivala da je znala otići u hotel na porciju seksa, kao što neki odu na piće, te da svojim partnerima nakon kratkog osvježenja ne bi znala ni ime. No je li Angelina samo izuzetak koji potvrđuje pravilo, jer velik broj žena je po tom pitanju puno sličniji Nicole Kidman u Kubrickovom filmu ‘Oči širom zatvorene’. A to znači da bi seksualne fantazije, koje ne uključuju njihovog stalnog partnera, priznale samo pod utjecajem droge.

Jeste li u timu Angelina ili Nicole?

Iako su nakon provokativnog filma krenule glasine da je brak Kidman-Cruz puknuo, jer je stari Kubrick toliko svrdlao po njihovoj intimi, sve dok nisu puknule i zadnje niti povjerenja, činjenica je da je film za žensku seksualnu psihu učinio čuda! Da, dobro ste pročitali! Iako smo godinama mislili da je Kubrick snimio svoj posljednji film samo zato da bi u njega mogao pobacati sve one klasične muške maštarije (orgije pod maskama, seks sa strancem, posjeti prostitutki), postoji i druga strana te priče. Naime, nakon što Kidman popuši joint i prizna suprugu da mašta o seksu s nepoznatim oficirom, u njihovom životu se počinju događati neobične stvari, na granici sa snom.

No, s druge strane, ako malo bolje pogledamo sve te razvratne scene, kažu psiholozi, one nisu ništa drugo nego maštanja dokone i elegantne žene, koja sanja da njenog supruga gutaju seksi vampovi, samo iz razloga da bi se i sama potom oslobodila svih okova društva. A da Kubrickove maštarije nisu usamljen slučaj svjedoče i istraživanja seksologa koja govore da 50% žena sanja o seksu s potpunim strancem, jer im se seks pretvorio u dosadnu rutinu, nalik neinventivnom satu aerobika. A sada duboko uzdahnite i opustite se. Sve je u redu ako sanjate seks s nepoznatim frajerom, jer to samo znači da vašoj vezi nedostaje strasti.

Foto: Unsplash

Tumačenje snova: Što znači kada sanjamo seks sa strancem, a što s kolegicom s posla?

SEKS SA STRANCEM: Ne želimo vrijeđati, no vašu vezu bismo prije nazvali ‘braco voli seku’ no seksualnom.

VEZIVANJE: Kužimo! Uspješni ste, probitačni, glavni i zaboravili ste kako je to biti počinjen.

LEZBIJSKI POLJUBAC: Bez brige! Nećete morati izići iz ormara, već samo priznati da vam u vezi nedostaje nježnosti.

SEKS U TROJE: U stvarnosti ste ljubomorni kao pas i rado biste se opustili, samo ne znate kako pa to završi u snovima.

MLADI VRTLAR: Ne morate upisati tečaj vrtlarstva. Radije potražite potentnijeg frajera.

GEORGE CLOONEY: Po stranu njegov šarm, no ono što nas muči je nedostatak vašeg samopouzdanja!

ŠKICATE KOLEGICU: Ako niste voajer, onda ste sigurno jako kompetitivna osoba.

SEKS U AUTU: Palite alarm! Želite uzeti kormilo u životu, a to znači da vas očekuju slatke muke. Na primjer, organizacija vjenčanja!

VI DOMINA: Ma vi ste zapravo jedna klasična emotivna mimoza! Šmrc!

SEKS SA ŠEFOM: Želite napredovati u karijeri. Osim, naravno, ako vam šef stvarno nije komad!

SEKS S BIVŠIM: Kronično vam nedostaje sigurnosti i topline ili je još jedna priča ostala nedovršena…

Naslovna fotografija: Unsplash

Pročitaj više

Kada malo vježbanja donosi puno

Ako ste kao ja i tek ste u zrelijoj dobi krenule vježbati ili ste neredovite, ne brinite – ima nade za nas sportske zabušantice. Zašto se ne bismo trebale opterećivati količinom zahtjevnih treninga potvrđuje znanstvena studija, a ponekad je zaista lijepo imati takav dokaz ‘u džepu’.

Ostanite budni, ostanite budni!

Znamo, ovo pitanje nije od prevelike važnosti, no čovjeka veseli saznati odgovore na vječne zagonetke. Evo što kažu neurolozi o našoj velikoj ljubavi prema spavanju na kauču

Prokletstvo prve noći

Ukleti hotel, podzemne vode ili preglasni susjedi? Pokušajte se sjetiti kada ste zadnji put dobro usnuli na novoj lokaciji. Ako nađete odgovor za manje od 10 sekundi, slobodno produžite dalje jer ovaj članak nije za vas.

Rain on me!

Jesmo li postali obične žrtve pop kulture i fotogeničnih scena ili ima nešto u basu kiše što nema ni na najboljim katarzičnim koncertima? Evo što kaže znanost, a što moj dečko?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.