YES I AM CACHAREL LINIJA MIRISA

TEST OSOBNOSTI: Znate li što vaš omiljeni parfem govori o vama?

Lena Ivanović
29.12.2023.

Cacharel kolekcija parfema YES I AM slavi žensku snagu, neovisnost i različitost u međuvremenu je narasla na pet parfema. Vrijeme je da saznate što vaš omiljeni parfem iz mirisne kolekcije YES I AM govori o vašem identitetu. 5 mirisa, 5 aroma, 5 boja koje naglašavaju našu jedinstvenost. Riješite test i saznajte koja je vaša dominantna nota karaktera.

Što žene žele?

Ako bismo morali tražiti liniju parfema koja najbolje odražava ono što današnje žene žele onda je to definitivno Cacharel kolekcija YES I AM koja se sastoji od 5 mirisa – Yes I Am Glorious, Yes I Am, Yes I Am Fabulous, Yes I Am Delicious te najnovijeg člana – Yes I Am Bloom Up.

Prava misija brenda je osnažiti djevojke da izraze svoj identitet, neovisnost, jedinstvenost i snagu. Uostalom, već smo odavno shvatile da ljepota ne mora biti diktat već poticaj samopouzdanju. Sada svaka od nas može odabrati svoju boju i svoj miris kako bi naglasila jedan aspekt svoje osobnosti…

Riješite test!

Full screen verzija. Kliknite OVDJE!

Video: Canva

Pročitaj više

XXL stil

Preveliki kaputi i blejzeri, 2 broja veće traperice i XXL košulje već neko vrijeme vladaju društvenim mrežama fashionistica

MOĆ JE U BOJAMA

Ružičasta za samopouzdanje, plava da se skulirate, narančasta da si podignete energiju… Nije tajna da terapija bojama doživljava pravi boom jer u bojama je skrivena itekakva moć!

Šljokice, čipka i biseri

Volimo vidjeti modne eksperimente, a ovi celebovi pokazuju da muški stil može imati brojna lica

moda i tehnologija

Hoće li umjetno kreirani modeli zamijeniti stvarne žene i ideale ljepote s kojima se već teško nosimo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.