VIZAŽISTICA SANJA AGIĆ: 10 novogodišnjih lookova i 5 beauty prijedloga za last minute poklone

Aleksandra Orlić
28.12.2023.

U moru trendova i beauty proizvoda pitali smo vizažisticu Sanju Agić da nam predloži najcool novogodišnje lookove i proizvode koje vrijedi isprobati

Moje prvo snimanje za Cosmopolitan. Došla sam u studio gdje se održavao sat balet-pilatesa, a uskoro je sa svojim koferom stigla i vizažistica koja je s takvom elegancijom otvorila svoje palete, bočice i kistove te u vrlo kratkom roku glavnu sugovornicu u crnom trikou i tajicama pretvorila u Audrey Hepburn. Ne mogu se sjetiti što je točno radila, ali rezultat je bio tako prirodan, graciozan i suptilan da smo svi poželjeli jednoga dana sjesti ispred Sanje.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Make up s potpisom

I doista, tijekom svih ovih godina sa Sanjom sam surađivala nebrojeno puta – na snimanjima naslovnica, modnih editorijala, kampanja i sa sigurnošću mogu tvrditi da Sanja nikada nije ponovila jedan make up dva puta, da sam uvijek uživala kao da sam na nekom tretmanu koji miksa psihoterapiju i wellness, a od nje sam štošta i naučila – o asimetriji lica, bojama, sjenčanju, beauty trendovima te novitetima koji su zaista izvrsni pa ih vrijedi iskušati. Uostalom, Sanja Agić je i autorica beauty biblije make upa – knjige ‘Make up s potpisom’ koja je u međuvremenu postala pravi raritet i zapravo je najbolji poklon koji možete kupiti nekoj zaljubljenici u make up.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Iako nas iz dana u dan oduševljava svojim make up kreacijama koje možemo pratiti na njezinom Instagramu profilu, zadnji put je njena kreativnost zasjala na Hippy Garden modnoj reviji gdje su modeli doslovce nosili vilinski prah na licu – tako nježan, a opet tako moćan da naprosto sjaji u mraku. Pa kada se kraj godine bliži, zamolili smo Sanju da s nama doslovce podijeli malo svog vilinskog praha. Samo za čitatelje MOOD portala Sanja predlaže 10 novogodišnjih lookova te 5 beauty noviteta koja su je oduševila. Tek tako ako se i dalje pitate, što pokloniti samoj sebi ili svojim najdražim prijateljicama za sretnu Novu 2024. godinu.

Top 10 novogodišnjih make up lookova

Top 5 novogodišnjih beauty poklona koje bismo voljele dobiti


Armani Beauty Luminous Silk Perfect Glow Flawless Foundation

Shiseido Vital Perfection Uplifting And Firming Express Eye Mask

Armani Beauty Lip Maestro Intense Velvet Color 400

Bobbi Brown Perfectly Defined Long-wear Brow Pencil

Tom Ford Beauty Eau de Parfum TOBACCO VANILLE

Pročitaj više

XXL stil

Preveliki kaputi i blejzeri, 2 broja veće traperice i XXL košulje već neko vrijeme vladaju društvenim mrežama fashionistica

MOĆ JE U BOJAMA

Ružičasta za samopouzdanje, plava da se skulirate, narančasta da si podignete energiju… Nije tajna da terapija bojama doživljava pravi boom jer u bojama je skrivena itekakva moć!

Šljokice, čipka i biseri

Volimo vidjeti modne eksperimente, a ovi celebovi pokazuju da muški stil može imati brojna lica

moda i tehnologija

Hoće li umjetno kreirani modeli zamijeniti stvarne žene i ideale ljepote s kojima se već teško nosimo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.