Science Fucktion tipologija

SILA SE BUDI: Vaš omiljeni lik iz „Star Warsa“ odaje mnogo o tome kakvi ste u krevetu

Nika Kovačić
19.01.2024.

Jeste li glasni kao Chewbacca ili malo naivni kao Padmé? Slijedi ‘science fucktion’ tipologija uz znakoviti naslov „Sila se budi“

LUKE SKYWALKER

To što ste rođeni na suhom području značilo bi… a možda i ne bi. Vama je već oprezni misionarski seks razuzdan, jer pripadate nježnim dušama galaksije (s incestuoznim težnjama). Vaša se prava snaga u krevetu oslobađa tek s pravim učiteljem. A čemu će vas on naučiti? Strpljenju!

C-3PO

Podešeni ste na strašljivost. Programirani ste na sitničavost i brbljivost (i među vaših šest milijuna načina komunikacije nema dirty talka). Kada se netko s vama želi opustiti, sanjate o mirišljavoj kupki. Sve ostalo za vas je gruba motorika, pa preporučamo hitni update s programom za seks.

Foto: Unsplash

R2-D2

Spuštanje na G-točku: seks s vama je pravo veselje puno akcije. Odvažni ste, inteligentni i za sve imate pravi alat, odnosno igračke. Glasovi koje proizvodite pri ljubavnoj igri – divlje piskutanje – rijetko tko zna protumačiti. Jedini koji vas razumije jest neki C-3PO.

IMPERATOR

Najzločestija ste djevojka Pimperija i pri seksu mislite samo na sebe. Osim toga, jako manipulirate s muškarcima. Prilijepi li se neki od njih, pretvarate se u hologram i nestajete.

JABBA THE HUT

Vaš je fetiš vezanje, obožavate ljude prikovati za sebe. No istodobno ste prilično tromi i volite sve polako. I pazite: niste baš imuni na (spolne) bolesti.

YODA

„Dulje ti mene seksati moraš, još mnogo učenja pred tobom jest“, zapovijedate „učenicima“ kao pravi guru. Sebe vidite kao pedagoga, od tantrički pažljivog do starački mudrog. A pokazujete i još nešto: iskustvo je zanimljivije od besprijekorna izgleda.

Foto: Unsplash

HAN SOLO

Najbolji ste komad u galaksiji, ali hladnoća vaših osjećaja ponekad podsjeća na zamrznuti karbonit. I kad krene akcija pravite se da vam se nešto oduzima. Oni rijetki koji se probiju kroz vaš oklop znaju da je vaš egoistični pristup samo krinka. Kad zagusti, radite za ekipu i dobrobit svih.

PADMÉ AMIDALA

U prvom redu ste ukočena i malo naivna dobrica. Čak i kada vas druga strana užasno razočara i okrene se tamnoj strani kreveta, još uvijek trčite za njegovim prekrasnim laserskim mačem, iako ih ima mnogo koji vas hoće i mogli biste ih pridobiti sve.

DARTH VADER

Pri zavođenju ste bili tako slatki. No u tamnoj spavaćoj sobi sotonski zapovijedate dubokim glasom. Tko ne posluša, ostat će bez dovoda zraka. Ukratko, u krevetu ste agresivni kao da ste s neke zvijezde smrti. Skinite masku i pokažite pravo, osjetljivo lice.

Foto: Unsplash

OBI-WAN KENOBI

Zahvaljujući dugogodišnjemu iskustvu i promišljenom, nesebičnom i skromnom ponašanju, ekstazu nalazite na duhovnoj razini – dakle prije pri meditativnom, polaganom ili tantričkom seksu, nego u brzinskoj strasti. Unatoč tome, nikako niste za staro željezo, nego, što je veliki kompliment, pripadate starome redu vitezova.

CHEWBACCA

Kada ste u akciji, susjedi zovu policiju, jer im se čini da netko muči životinju. Zato najbolje nađite nekog zgodnog odvjetnika.

PRINCEZA LEIA

Rado zapovijedate, jer ste pametni i hrabri. Slabi ste samo na loše dečke tipa Han Solo. Tu prvo leti perje, a onda odjeća.

Naslovna fotografija: Unsplash; animacija: Canva

Pročitaj više

Kada malo vježbanja donosi puno

Ako ste kao ja i tek ste u zrelijoj dobi krenule vježbati ili ste neredovite, ne brinite – ima nade za nas sportske zabušantice. Zašto se ne bismo trebale opterećivati količinom zahtjevnih treninga potvrđuje znanstvena studija, a ponekad je zaista lijepo imati takav dokaz ‘u džepu’.

Ostanite budni, ostanite budni!

Znamo, ovo pitanje nije od prevelike važnosti, no čovjeka veseli saznati odgovore na vječne zagonetke. Evo što kažu neurolozi o našoj velikoj ljubavi prema spavanju na kauču

Prokletstvo prve noći

Ukleti hotel, podzemne vode ili preglasni susjedi? Pokušajte se sjetiti kada ste zadnji put dobro usnuli na novoj lokaciji. Ako nađete odgovor za manje od 10 sekundi, slobodno produžite dalje jer ovaj članak nije za vas.

Rain on me!

Jesmo li postali obične žrtve pop kulture i fotogeničnih scena ili ima nešto u basu kiše što nema ni na najboljim katarzičnim koncertima? Evo što kaže znanost, a što moj dečko?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.