XL DOZA SJAJA

BEAUTY REVIVAL: Zašto su svi ludi za vinyl efektom na usnicama?

Nika Kovačić
26.03.2023.

Dva su načina kako ćete to postići – brzo pronaći fotografije iz devedesetih i proučiti kakav su ruž furale Christina Aguilera i Naomi Campbell ili zaviriti u ovaj članak

Kontrol frikovi svih zemalja i ljubiteljice mat ruževa, pozor! Molimo vas da odložite vaše olovke za usne, ogledala povećala, specijalnu rasvjetu u kupaonicama i prestanete na mobitelu provjeravati koliko ste u nanomilimetar točno iscrtale konture usana jer vrijeme je da se o-pu-sti-te!

Naime, proučavajući beauty trendove, čini se da se ponovno uvelike podgrijavaju i tanke obrve u stilu Kate Moss zvane skiny brows, i voluminozna kosa tri broja veća, ali i vinyl efekt na usnicama. Sorry, mama, ali mislila sam da nećeš skužiti ako pričekam trideset godina s mažnjavanjem tvog looka.

Prvo mat pa tek onda sjaj

Nakon što smo priznali krađu, vrijeme je za kratke upute. Ne, nije dovoljno uzeti prvo sjajilo i tekući ruž, nanijeti ga na usnice i ne zabrinjavati se ako lagano prijeđe rub ili se možda nagomila u sitnim naborima usana, jer takav ležeran stil odsad je postao i vaš način života.

Ima nešto i u toj nepodnošljivoj lakoći postojanja, ali ako želite da vaše sjajne usnice potraju, barem do prvog zalogaja ili poljupca, treba napraviti dobar piling (savjet koji uvijek pali je med) te pripaziti da prvi sloj ruža ipak bude savršeno postojan i mat. Nije loše ni upozoriti vašu pratnju da ipak ponese sunčane naočale jer će se u nekom trenutku ipak trebati zaštititi od toliko ludog sjaja.

Naslovna fotografija: Shutterstock

Pročitaj više

XXL stil

Preveliki kaputi i blejzeri, 2 broja veće traperice i XXL košulje već neko vrijeme vladaju društvenim mrežama fashionistica

MOĆ JE U BOJAMA

Ružičasta za samopouzdanje, plava da se skulirate, narančasta da si podignete energiju… Nije tajna da terapija bojama doživljava pravi boom jer u bojama je skrivena itekakva moć!

Šljokice, čipka i biseri

Volimo vidjeti modne eksperimente, a ovi celebovi pokazuju da muški stil može imati brojna lica

moda i tehnologija

Hoće li umjetno kreirani modeli zamijeniti stvarne žene i ideale ljepote s kojima se već teško nosimo?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.