Plus: romantičan kviz

POKLON OD SRCA: Kako simbolično posvojiti životinju?

Nika Kovačić
09.02.2024.

Ipak je Valentinovo samo jednom u godini, pa zašto ga ne ispuniti ljubavlju i dobrim djelom? #jertojeljubav

Pokušajte zamisliti svijet pun ljubavi. Već sam pogled na neodoljive okruglaste pande ili zaljubljene pingvine izaziva osmijeh i želju da činite dobro, zar ne? Kako tek na svakog od nas djeluje zaljubljenost, oni leptirići u trbuhu i potreba da pokažemo koliko nam naša ljubav znači. Zašto ovog Valentinova ne bismo odlučili tu ljubav nesebično podijeliti i darovati tako da pomognemo drugome? Ugrožene životinje ovise o nama i našoj spremnosti na pomoć.

Valentinovo je idealna prilika da svjesno odlučite učiniti dobro djelo i iznenadite posebnim poklonom: WWF, svjetska organizacija za zaštitu prirode, vam omogućuje da simbolično posvojite životinju!

Kako bi vam olakšao odluku, WWF je pripremio i romantični kviz! Otkrit će vam koja to životinja najbolje odgovara vašoj boljoj polovici i pomoći vam u odluci koju životinju posvojiti i pokloniti. Certifikat posvojenja možete potpisati osobnom porukom te posvetiti i poslati osobi koju volite i želite darivati.

„Ubrzano uništavanje prirode i klime djeluje na sav život na Zemlji, a tako i na već ugrožene životinjske vrste. Zato ovaj oblik donacije, kroz simbolično posvojenje životinje, ima posebnu snagu. Izmamit će osmijeh od osobe koju volite i iznenaditi nesebičnim poklonom. Možete se odlučiti na mjesečnu donaciju i tako svjedočiti svoju ljubav kroz vrijeme te redovno podržavati naš rad na očuvanju prirode.“, kaže nam Lucija Josipović iz odjela za komunikacije i donacije u WWF Adriji.

Kako simbolično posvojiti životinju?

  1. Kliknite na donacije.wwfadria.org.
  2. Odaberite životinju koja vam je draga ili koju vam je naš kviz otkrio.
  3. Odaberite iznos donacije te mjesečno ili jednokratno plaćanje.
  4. Ispišite ime osobe kojoj darujete životinju (ako je ne darujete sebi).
  5. Upišite svoju poruku osobi koju volite.
  6. Odaberite dan i vrijeme kad želite da vaš poklon stigne na odabranu e-adresu. (Ako ste
    životinju odabrali za sebe, certifikat će stići odmah!)

Vaš će poklon za Valentinovo i poruka u certifikatu simboličnog posvojenja koji ćete poslati
svojoj ljubavi, imati snagu. Snagu nesebičnog darivanja. #jertojeljubav

Pročitaj više

Stalkanje na recept

Bacite oko na bivše (i kako se danas vaš partner odnosi prema njima) jer tako će uskoro tretirati i vas!

Ima neka tajna veza

Jednostavnije rečeno, svaki znak dolazi sa svojim sestrinskim znakom s kojim se jako dobro slaže i nema razloga da ne budete BFF. Naime, ako se znak vaše BFF slaže s vašim, dobivate nekoga tko vas vidi u pravom svjetlu, ali i gura prema najboljoj verziji sebe.

Slično romantičnim vezama u prijateljstvima također postoji razdoblje medenog mjeseca prije nego što se prepoznaju zabrinjavajući obrasci. Što se događa kada ignoriramo početne znakove upozorenja zbog uzbuđenja oko povezivanja s novim prijateljem s kojim ste kliknuli? Često gledamo na crvene zastavice u kontekstu spojeva i romantičnih veza, ali one su značajne i kod prijateljstava pa hajdemo vidjeti na što treba obratiti pažnju.

Svaka čast božićnim filmovima, no vas i dalje opsjeda zašto vas se netko nije javio? Imamo listu filmova koji će vas utješiti ili vam preusmjeriti misli na neke druge staze. Iako, nitko ne tvrdi da je pokvareni vremenski stroj ispričnica za nejavljanje…

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.