Prva trgovina u Zagrebu

PLAVA JE NOVA CRNA: Profinjeni minimalizam modnog brenda KOMAD

Erna Žganjar
03.12.2023.

Svi želimo odjeću koja će nam pojednostaviti život na najljepši mogući način. Upravo je u tome moć minimalizma: slavi klasičnu estetiku u njezinoj jednostavnosti i funkcionalnosti koja nikad ne izlazi iz trenda. Komad fashion svojom odjećom u svakodnevicu unosi pročišćene linije, kvalitetne materijale i savršene krojeve.

Vibrantna Tkalčićeva od 1. prosinca bit će bogatija za hrvatski modni brend Komad koji više od 15 godina stvara minimalistički dizajn, tih i moćan. U simpatičnom prostoru očekuju vas pletiva, blejzeri, hlače, topovi i džemperi. Sve što trebate da vam hladna zima postane toplija i udobnija pronaći ćete u odjevnim komadima izrađenih od pomno odabranih materijala poput vune iz austrijskih Alpa, čistog pamuka i viskoze. Za svečanu sezonu pred nama oduševit ćete se sofisticiranim topićima. Ne sumnjamo da su bazični komadi u svakoj garderobi važni – od haljine ili hlača koje nosite svakodnevno, blejzera kojeg paše na sve do topa ili džempera u kojima možete provesti svaki dan.

Minimalizam za jednostavnija jutra

Komad fashion će od sada biti vaša adresa upravo za odjevne komade koje ćete voljeti nositi zauvijek i uvijek im se vraćati. Da, govorimo o bezvremenskom minimalizmu sa stilom. U Komad fashionu ćete pronaći najbolje odjevne essentials, od pletiva preko haljina do savršene oversized majice.

‘Moja vizija je oduvijek stvaranje bezvremenske mode minimalističkog stila. Ideja o otvaranju trgovine u centru Zagreba dugo je moj cilj pa svima želim dobrodošlicu u malu oazu sofisticirane mode koja slavi ljepotu jednostavnosti. Uz odjevne predmete klijentice će moći birati torbice i novčanike.’ – kaže dizajnerica i vlasnica Ana Golubić Brozović.

Moda ima funkciju, a to je da onime što odjenemo šaljemo poruku tko smo toga dana. Minimalizam je stil života koji vam omogućava jednostavnija jutra. Omogućava vam da s naizgled basic komadima imate uvijek savršenu garderobu i neutralnu paletu boja koju obogaćuju plava i crvena, a takav stil olakšava modne kombinacije. Dovoljan je samo neki dobar komad nakita ili torbica i spremne ste.

Kampanju je snimala Mare Milin, a za make up je zaslužna Simona Antonović. Modeli su dostupi na www.komad.com ili Instagram profilu @komadfashion.

Video: Canva

Pročitaj više

trendspotting

Životinjske uzorke ponovno možemo vidjeti posvuda, pa se postavlja pitanje: jesu li i dalje simbol neukusa, bunta, bogatstva ili mainstream? I ugrožavaju li stvarne egzotične vrste ili potiču na njihovu zaštitu?

Ne postoji apsolutno ništa pogrešno u procesu starenja, a čini se gotovo apsurdnim što kolektivno strahujemo od nečeg toliko prirodnog. No tzv. kult mladosti prilično je jak, a ne postoji žena koja se već nakon 25. godine života nije zapitala bi li trebala učiniti nešto kako bi zaustavila vrijeme. Tretmani botoxom, hijaluronskim filerima pa čak i facelifting sve su popularniji, no biste li povjerovali da je moguće doći do zategnutog i mladolikog lica bez odlaska pod nož?

Ljetna haljina skroz izgužvana, krema razlivena, a vaše omiljene cipele ulubljene? Pakirate li kofer (pre)nemarno i bez sistema, ne treba se čuditi ako vas na odmoru zadesi neugodno iznenađenje. Pa dobro kako onda pravilno i dobro spakirati svoj kofer?

Dobra priprema je pola posla

Tek je 14 sati, a na vašem licu već nedostaje veći dio nanesenog pudera. Ako potvrdno kimate glavom, možda biste trebali nastaviti čitati…

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.