Bolje od sudokua

10 NAJBOLJIH MOOD IGRICA I TESTOVA: Od enneagrama preko igre istine i bird-testa

Nika Kovačić
10.12.2023.

Tko će sada guglati i pretraživati što smo objavili u zadnjih deset mjeseci. Mi smo to učinili umjesto vas, a na vam je rad samo da odaberete igricu ili test koji vam se najviše sviđaju i uživate.

ZAŠTO SU SVI LUDI ZA ENNEAGRAM TESTOVIMA: Kombinacija horoskopa, numerologije, psihologije, mistike i New Agea

Nije ezoterija nije psihologija – upoznajte enneagram testove i doznajte kojem od 9 tipova karaktera pripadate

IGRA ISTINE: Lude igrice koje će svaki kućni tulum dovesti do usijanja!

19 hot pitanja nakon kojih više ništa neće biti isto. Mislimo, kad se konačno otrijeznite (i ako se ipak budete kao u magli sjećali nekih odgovora)…

Foto: Unsplash+

NAJUZBUDLJIVIJI INTERVJU SVIH VREMENA: 30 pitanja za vas i to na samo jednu temu – znate li tko ste?

Igranje s avatarima i raznim identitetima je uvijek dobrodošlo, bilo da se odvija u stvarnom ili virtualnom svijetu. No što kažete da jednom za promjenu glavna zvijezda intervjua budete – vi, dragi čitatelji? Pripremili smo 30 neobičnih pitanja koja bi vas mogla potaknuti na introspekciju. Kamera, svjetlo, akcija!

LJUBAVNI KVIZ: 9 pitanja za jedan odgovor – hoćete li uskoro prekinuti?

Svi znamo da su zajednička zimovanja divna, ali i toliko intenzivna da se velik broj parova raziđe ili udalji baš nakon povratka s godišnjeg. Možda i zato što imamo višak vremena za analizu. Mi ćemo vam uštedjeti vrijeme kratkim ljubavnim kvizom na temu koliko ste zadovoljni vašom vezom i jeste li u vezi s onim ili onom Pravom

COOL MODNO-KARAKTERNI TEST: A koji ste vi fensi razmetljivi predmet duboko u duši?

Alexa, sviraj “Glamorous” od Fergie sljedećih nekoliko sati jer mi sada rješavamo test i istražujemo koja je veza između mode i karaktera.

Foto: Unsplash

ŠTO PTICA ZNA O VAŠOJ LJUBAVI: Kako je i zašto ‘bird test’ postao viralan na TikToku?

Neobičan hobi zvan i promatranje ptica je dosegao novi nivo, a to znači da sada ptice mogu pomoći i u analizi vaše ljubavne veze. Evo kako…

UVRNUTI TEST KOJI MOŽETE ODIGRATI NA TULUMU ILI NA PLAŽI: A tko je u vašem društvu najveći sajko?

Uvijek ste se pitali tko je iz vaše ekipe najčudniji? Pa, evo konačno prilike da i to doznate. Jednostavno zamračite prostoriju ili čekajte zalazak sunca, pročitajte ovu priču naglas, a onda poslušajte tuđa objašnjenja… Samo da znate da ne postoje pogrešni odgovori.

Foto: Unsplash

MOZGALICE ZA TULUM: Znate li riješiti ove misteriozne priče i zagonetke?

Molimo da ove misteriozne priče rješavate na početku tuluma. Dok još znate kako se zovete i koliko su dva i dva

STRES-TEST PITANJE: Zašto je 199 od 200 ispitanika dalo krivi odgovor?

Što kada vam na razgovoru za posao postave suludo pitanje koje ima samo jedan cilj – da vas dobrano zbuni. Odgovor zna Jim Ballard, autor knjige “Mind Like Water: Keeping Your Balance in a Chaotic World”

OTPRATITI NEKOGA NA INSTAGRAMU ILI NE: Neka ovaj kviz odgovori umjesto vas

Rijetki su oni poput moje frendice Maje koja je blokirala dečka s kojim je dejtala, a onda mu je još svečano na mejl javila da ga je blokirala i popisala sve razloge. Mi ostali koji ne reagiramo u afektu ipak imamo neka pitanja – trebamo li nekoga i dalje pratiti ili mu zauvijek reći zbogom. I kako preživjeti onu situaciju kada otpraćenog sretnemo u stvarnom životu?

Pročitaj više

Kada malo vježbanja donosi puno

Ako ste kao ja i tek ste u zrelijoj dobi krenule vježbati ili ste neredovite, ne brinite – ima nade za nas sportske zabušantice. Zašto se ne bismo trebale opterećivati količinom zahtjevnih treninga potvrđuje znanstvena studija, a ponekad je zaista lijepo imati takav dokaz ‘u džepu’.

Ostanite budni, ostanite budni!

Znamo, ovo pitanje nije od prevelike važnosti, no čovjeka veseli saznati odgovore na vječne zagonetke. Evo što kažu neurolozi o našoj velikoj ljubavi prema spavanju na kauču

Prokletstvo prve noći

Ukleti hotel, podzemne vode ili preglasni susjedi? Pokušajte se sjetiti kada ste zadnji put dobro usnuli na novoj lokaciji. Ako nađete odgovor za manje od 10 sekundi, slobodno produžite dalje jer ovaj članak nije za vas.

Rain on me!

Jesmo li postali obične žrtve pop kulture i fotogeničnih scena ili ima nešto u basu kiše što nema ni na najboljim katarzičnim koncertima? Evo što kaže znanost, a što moj dečko?

Online tjednik za pop kulturu i autorske priče

Stvari koje osjećamo. Teme koje pokreću.
Newsletter nedjeljom.